• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Mam pytanie jestem poczatkujacy

Wyszukiwarka Forumowa:

drjoints123

Member
Buchów
0
Mam problem opowiem od poczatku pomidorka dostałem od znajomego prawie 2 miechy temu wszystko było pieknie ladnie pierwsze przesadzenie bylo ok potem zwlekalem z przesadzeniem listki przyklapnely przesadzilem go tylko uzylem starej ziemi tej samej co mialem kwiatek rosnie dalej ale jest przyklapniety jego roslinki tetnia zyciem pomoze ktos:zjarany::zjarany:

BlackDeath

Well-known member
Buchów
0
Chcialbym pomoc, ale nie wiem jaki jezyk ustawic w translatorze w opcji "tlumacz z:"

drjoints123

Member
Buchów
0
https://www.forum.haszysz.com/solar...018615e3319&message_icon=info#cpgMessageBlock

---------- Aktualizacja posta 12:57 ---------- Czas poprzedniego posta 12:56 ----------

---------- Aktualizacja posta 12:58 ---------- Czas poprzedniego posta 12:57 ----------

kompletnie nie wiem co to za odmiana

---------- Aktualizacja posta 12:59 ---------- Czas poprzedniego posta 12:58 ----------

kompletnie nie wiem co to za odmiana

---------- Aktualizacja posta 13:17 ---------- Czas poprzedniego posta 12:59 ----------

pomidorek wczesniej był w 4 razy miejszej donicy nie mialem ziemi a musialem go przesadzic mialem tylko stara ziemie z jakas roslinka wywalilem ja wywalilem korzeń i przesadzilem

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
podlej wodą z biohumusem (lub innym nawozem na weg).
Jak na parapeciaka to źle nie wygląda.
Ja na twoim miejscu postarałbym sie o jeszcze większą donicę (10-12 litrów) i przesadził jeszcze raz, uzupełniając świeżą ziemia.
Poza tym mam wrażenie, że ma po prostu za sucho.

drjoints123

Member
Buchów
0
irlandia trzymalem ja 4 dni na dworze tu co dzienie pada i wygladala tragicznie nie mam pojacie gdzie tu moge dostać takie nawozy ;//

---------- Aktualizacja posta 13:30 ---------- Czas poprzedniego posta 13:29 ----------

swierdzi ktos po wygladzie jaka to odmiana ?

G

Gość

Guest
w ogrodniczym
i daj jej słońca bo faktycznie ci klapnie a tak na razie nie ma problemu

drjoints123

Member
Buchów
0
co dzień licze na słońce w irladni nie ma na co liczyc zostawilem ja na dworzu ciekaw jestem jak bedzie wygladać jak przyjade

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
W ogrodniczym rozejrzyj sie z nawozem w ktorym azot przewyzsza fosfor i potas np. NPK:8:3:4

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół