nasiona marihuany

mam pytanie

Wyszukiwarka Forumowa:
M

muniek

Guest
obawiam sie ,że jest zapuźno juz ale sprawdz może coś da ;)

Pedro

Well-known member
Buchów
0
Możesz co najwyżej poodginać to i owo aby więcej słońca docierało do dolnych parti rośliny ;) przycinać już chyba sensu większego nie ma :thumleft:

bobsk8

Well-known member
Buchów
0
Podciąć już raczej nie pasuje, tylko naginanie, ale wątpie czy dałoby to jakiś efekt bo niektóre roslinki już kwitną a trenowanie jest raczej na faze wzrostu a nie kwitnienia

B

blancik

Guest
Zaraz, chwileczkę... :scratch: czegoś tu nie rozumiem, jeżeli jest inaczej to mnie poprawcie!
mateusz napisal:
mam pytanie czy można jeszcze trenować rośliny ??
a wszyscy z Was jednym churem można i naginać i podcinać i takie tam, wcale niewiedząc ile roślina ma dni, ani nic w takim stylu!
Po czym Wy to poznaliście bobsk8, Grzybiarz, muniek, jeżeli mateusz nie podal żadnych szczegulów :scratch: co?
Poprawcie mnie jeżeli akurat to wiecie. Pzdr!

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
[ Dodano: 2006-08-25, 00:59 ]
blancik napisał:
Zaraz, chwileczkę... :scratch: czegoś tu nie rozumiem, jeżeli jest inaczej to mnie poprawcie!
mateusz napisal:
mam pytanie czy można jeszcze trenować rośliny ??
a wszyscy z Was jednym churem można i naginać i podcinać i takie tam, wcale niewiedząc ile roślina ma dni, ani nic w takim stylu!
Po czym Wy to poznaliście bobsk8, Grzybiarz, muniek, jeżeli mateusz nie podal żadnych szczegulów :scratch: co?
Poprawcie mnie jeżeli akurat to wiecie. Pzdr!

Racja! zero informacji, co jak gdzie itp.

Popraw to mateusz w swoim poście albo poleci do kosza.

B

blancik

Guest
Mnie ten temat normalnie rozpie****a!!!

Mam pytanie czy można jeszcze trenować rośliny ??

1. obawiam sie ,że jest zapuźno juz ale sprawdz może coś da

2. możesz co najwyżej poodginać to i owo aby więcej słońca docierało do dolnych parti rośliny ;) przycinać już chyba sensu większego nie ma :thumleft:

3. Podciąć już raczej nie pasuje, tylko naginanie, ale wątpie czy dałoby to jakiś efekt bo niektóre roslinki już kwitną a trenowanie jest raczej na faze wzrostu a nie kwitnienia

.::ARKAN::. luknij na muniek 52 posty i jest tak dobry ze już 11 razy pomógl, i to jeszcze w czym!!!

Pedro

Well-known member
Buchów
0
@blancik - pyta czy można - piszemy, że tak ale to nie ma większego sensu gdyż można jedynie coś spieprzyć jeżeli roślina już kwitnie - jeżeli nie to co najwyżej może poodginać co większe liście etc.
Wnioskuje, że ziomek mieszka w Polsce i ma out'a :thumleft: który powoli powinnien zaczynać kwitnąć ... :thumleft:

B

blancik

Guest
Grzybiarz, sensu rzeczywiście nie ma żadnego, ale w waszych odpowiedziach to już calkowicie.

Pedro

Well-known member
Buchów
0
blancik napisał:
a po co na out odginać liście?
Chodziło mi bardziej o trening LST ;-) a odginać większe aby topki na dole miały więcej światła ;-]

B

blancik

Guest
Grzybiarz, ja wiem doskonale o co Ci chodzi, ale zrozum że w temacie mateusz-a niema na co odpowiadać, a jeżeli się upierasz przy swojej racji, to mogleś napisać wszystko od początku do końca na tematy treningu, a nie wymyślileś sobie jakiś wniosek i sam sobie na niego odpowiedziales.
mateusz może ma kaktusa w domu, i jakbyś mu w takim wypadku odpowiedzial???

Autora tego topicu prosilbym o dokladne sprecyzowanie pytania, a reszte którzy odpowiedzieli na jego niepelne pytanie proszę o ponowną odpowiedz, oczywiście na te pytanie już sprecyzowane.

Pedro

Well-known member
Buchów
0
@blancik w sumie to masz rację - ale można by jeszcze polemizować - tematyka forum etc. ;-) to tak przy okazji kaktusów ;)
Btw. nie chce mi się opisywać czegoś co już jest na forum dokładnie przez speców opisane - co najwyżej mogę podać linka z nudów ;-)
Pozdro. OT

B

blancik

Guest
Grzybiarz, tu niema nic do polemizowania, nie sztuką jest odpowiadanie na chybil trafil, a odpowiadanie i pomaganie na konkretne pytania, i tyle.

H

haszyszekk

Guest
Heh problem nie tkwi w odpowiedziach tylko pytaniu.... lol warn by sie mateuszowi należał. pzdr

[ Dodano: 2006-08-25, 07:23 ]
Btw. mateusz jak znowu będziesz robil to co ostatnio to masz bana prosto w twarz. pzdr

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
blancik napisał:
.::ARKAN::. luknij na muniek 52 posty i jest tak dobry ze już 11 razy pomógl, i to jeszcze w czym!!!
fajnie kilka razy pomógł w jednym temacie. :sunny:

Szkoda, że nie mogę dawać Warna,

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół