nasiona marihuany

Marihuana jest w Polsce legalna. Ale tylko dla bogatych.

Wyszukiwarka Forumowa:

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,079
Odznaki
1

GreenDoctor.pl

Well-known member
Klinika
Buchów
302
Stawka rynkowa za gram kwiatów, znanej odmiany i pewnego stężenia THC +/- 10% wartości deklarowanej to w bramie 20zł? :D

stardawg

Well-known member
Buchów
5
nie wiem, może to ze mną coś nie tak, ale temu apteczniakowi czegoś brakuje... tak jakby jakiegoś składnika "X" :teasing-with-poking

zwyklygosc

Active member
Buchów
7
Tydzień temu kupiłem mango kush od slab 18% cena 499 za 15gram do tego 120zl recepta bo to mój pierwszy, drugi raz recepta 100zl, więc cena porównywalna z cenami że streetu pod warunkiem że jest przecena na dany produkt. Widziałem na gdziepoLek że w Krakowie cena za jednego grama była 25zl, w Warszawie średnio 30-35 na promocjach.

zwyklygosc

Active member
Buchów
7
Swoją drogą,przykładowo jakbym miał swoją odmianę mango kush to mógłbym ładować w pudełko i w razie kontroli mam receptę? Czy jakieś badania na komisariacie mogłyby się nie zgadzać? :D nie wiem jak to wygląda od tej strony raz tylko słyszałem że kolega kolegi miał przy sobie takie pudeleczko i trzymali go 4h na dołku aż sprawdzili zawartość ale totalnie nie wiem na czym to polega.

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Buchów
8,165
Odznaki
5
Możesz cokolwiek do niego wrzucić nie są w stanie sprawdzić czy to jest ten susz. Jak ilość THC się nie zgadza zawsze możesz się wykręcić złym przechowywaniem. Gorzej jak wyjdzie więcej niż powinno być, ale raczej nikt tego nie sprawdza anyway.

CrazyRick2.0

Well-known member
Buchów
317
Odznaki
1
Swoją drogą,przykładowo jakbym miał swoją odmianę mango kush to mógłbym ładować w pudełko i w razie kontroli mam receptę? Czy jakieś badania na komisariacie mogłyby się nie zgadzać? :D nie wiem jak to wygląda od tej strony raz tylko słyszałem że kolega kolegi miał przy sobie takie pudeleczko i trzymali go 4h na dołku aż sprawdzili zawartość ale totalnie nie wiem na czym to polega.
Jeżeli % THC by się zgadzało z tym co na etykiecie, to wydaje mi się że by przeszło.

TommyChong

Nate Higgers.
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
2,408
Odznaki
6
Przechowywanie w pudełku po apteczniaku to jedyny powód dla którego zrobiłem receptę.
Podręczny schowek zalegalizowany. Nikt Ci nie udowodni, że to co masz to nie to co kupiłeś, wyprzeć się możesz i martwić później. W policji jest 17k wakatów także wyluzuj. Colombo i CSI nie będą się spuszczać nad Twoim 10g w legitnym pudełku.

U

Usunięty 87699

Guest
i kuta.y maja monopol na ziolo, wspolczuje wam i mam nadzieje ze wezma przyklad z sasiadow, pozdro z niemiec , tu niby legal ale kupic nie mozna :D kluby zawalone i tez kupujesz na streecie. plus taki ze mozna miec te 3 planty

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół