• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Marihuana leży

Wyszukiwarka Forumowa:

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Witam mój problem polega na tym że roślinki leżą zamiast stać,mają 2 tyg,około 12 cm,odmiany to 8 ball kush white russian automaty,stoją na parapecie.Proszę o pomoc co zrobić żeby stały sztywno.
pozdro

Fotki
https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage-307878.html
https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage-32-307879.html#top_display_media
najpierw przesadzić do większych doniczek, później zakopać do połowy łodyg, ewentualnie wbić jakieś patyki usztywniające ale nie wiem co z tego będzie bo MAJĄ ZA MAŁO ŚWIATŁA !!!!!!

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Nie maja za duzo wody przypadkiem ??No i cze te kubeczki maja otwory na dole ??

Ja kiedys mialem taki sam przypadek ale w boxie rosly ladnie w liscie ale lodyga byla cienka i sie przewracaly...

how high

Well-known member
Buchów
0
kolego widze ze jestes nieswiadomy... :) to jeszcze korzen leci wszadz do wiekszej doniczki .. Tak jak Kolega wyzej pisal..:) ale moim zdanie przysyp jak najwyzej bo z tej łodyżki powychodza korzenie ktore beda ci potrzebne w dalszym rozwoju drzewka....

Z FARTEM TRZYMAJ SIE:)

kuzi

Well-known member
Buchów
29
kolego widze ze jestes nieswiadomy... :) to jeszcze korzen leci wszadz do wiekszej doniczki .. Tak jak Kolega wyzej pisal..:) ale moim zdanie przysyp jak najwyzej bo z tej łodyżki powychodza korzenie ktore beda ci potrzebne w dalszym rozwoju drzewka....

Z FARTEM TRZYMAJ SIE:)

Roślinki zostały przesadzone tak jak pisaliście i okazało się że jednak miały za mokro,co do światła to stoją przy małym oknie...Niemam możliwości wystawienia ich na lepsze światło...
Dzięki wielkie za pomoc ;)

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Będziesz sławny - dodałem cię do badyli ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół