• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Marija & Maryha - wybieramy miss Lipca !

• Autor wątku Synek z zawodu
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:

która na miss lipca ? :)

• Bakens90

Głosów: 21 17.4%
  • Kolter

Głosów: 27 22.3%
  • Konopska69

Głosów: 9 7.4%
  • Biff

Głosów: 27 22.3%
  • Nierealna

Głosów: 14 11.6%
  • Mastahyo

Głosów: 23 19.0%

• Łącznie głosujących
    121
  • Poll closed .
S

Synek z zawodu

Guest
Witam serdecznie

Mamy dzisiaj 1go sierpnia . Co oznacza ,że przyszedł czas na co miesięczne wybory dziewczyny miesiąca ;]

Panowie muszę przyznać ,że będziecie mieć ZAJEK***ABIŚCIE ciężki orzech do zgryzienia na kogo zagłosować bo naprawdę w tym miesiącu kandydatki dały czadu (oraz fotografowie;] ) ;] ;] ;]

W tym miesiącu nominowane do tej nagrody zostały :

Bakens90 :

Kolter :

Konopska69 :

Biff :

Nierealna :

Mastahyo :

Ostatnia edycja:

marudny

Well-known member
Buchów
0
Kurcze.. Coraz trudniej wybrac.. Moze by tak sonda wielokrotnego wyboru i glosowanie na trzy faworytki?;)

Natural

Well-known member
Buchów
1
nie da rady wybrac.... wszystkie Marysie piekne <palacz><palacz><palacz><palacz>
przydaloby sie wiecej zdjec.... ;)

Biffffff, naturalnie <wodna>

StaryZgred

Well-known member
Weteran
Buchów
0
fakt wybor jest ciezki, ja oddam glos na nierealna, ale nie za to zdjecie ktore Ty wstawiles JIM tylko za to:

tu wyglada duzo lepiej, i moze by wartalo zmienic jej zdjecie w tej sondzie bo wielu ludzi moze glosowac na pale nie zagladajac nawet do glownego tematu i nie ogladajac wszystkich zdjec kandydatek, a naprawde warto bo konkurencja w tym miesiacu naprawde na wysokim poziomie.
Wogole to wszystkie dziewczyny w tym miechu urocze i wszystkim sie naleza wielkie brawa za odwage

Itchy Trigger Finger

Well-known member
Buchów
0
jest konkret
ale tak btw
mogłeś dać przekierowanie do każdego posta zeby zobaczyć reszte fotek, np wciskam na nick i widzę całego jego posta ze wszystkimi fotkami

JEST KONKRET :DDD
pozdro

Z

Zenon

Guest
Wow. Moja Marysia i Maryja zostaly nominowane :p Coz nie spodziewalem sie tego :p Dziekowac Panowie :):spalony::spalony:

herb iron

Well-known member
Buchów
0
Brawa dla wszystkich Pan <lol> wybor ciezki ale jak dla mnie wygrywa bezkonkurencyjnie Biff...natura połączona z plcia piekna poprostu pieknie <lol>

Biff

Well-known member
Weteran
Buchów
2
zagłosowałem na siebie :) nie ma to jak uczciwość :D

dodam jeszcze z innej pozycji :)

Ostatnia edycja:
Z

Zenon

Guest
Mam pytanie do moderatow i opiekunow konkurusu :) Czy jezeli bralem udzial w miss LIPCA to czy moge wziac udzial w MISS SIERPNIA ? bo mam jeszcze ciekawsze zdjecia ktore na pewno by Wam przypadly do gustu :)

S

Synek z zawodu

Guest
Mam pytanie do moderatow i opiekunow konkurusu :) Czy jezeli bralem udzial w miss LIPCA to czy moge wziac udzial w MISS SIERPNIA ? bo mam jeszcze ciekawsze zdjecia ktore na pewno by Wam przypadly do gustu :)

Możesz co miesiąc startować jak tylko masz inwencję twórczą z twoją kobietą ;)

Z

Zenon

Guest
To dobrze :) bo chyba wyobraznia mnie ponosi ostro :pP Bedzie ciekawie ;D i to bardzo :pP Kiedy zaczyna sie miss sierpnia ?:p po glosowaniu czy...? bo mile Was zaskocze :p

Ostatnia edycja:
S

Synek z zawodu

Guest
Możesz już dodawać , mamy przecież już 2-go sierpnia ;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół