akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Maroc x Afghan

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Rider

Guest
wilkustaf napisał:
Moze i powino byc odwrotnie tylko ze ja w tym roku sadze pierwszy raz i o zadnej odmianie nic niewiem a mosialem cos wybrac
Gdybys tylko przeczytał dział "odmiany" to juz bys miał jakies rozeznanie w odmianach.A to ze sadzisz pierwszy raz to niejest żadnym wyjasnieniem,własciwie swiadczy o twoim nieprzygotowaniu sie do uprawy.

towarzyszhaszysz

Well-known member
Weteran
Buchów
0
lol ja zawsze najpierw duuuuzo czytam na temat danej odmiany jaka chce zamowic dopiero potem zamawiam :p :geek:

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ale i tak dobzre wybral jak na pierwsza uprawe nie kierowal sie mocom i ilosciom zbiorow tylko chc zeby cos z tego bylo :)

dimartino

Well-known member
Buchów
0
No to pytanie kieruje do ludzi którzy mieli w sezonie 2006 tą odmiane, Urban powiedział że nie doszedł mu a Wam?Ja sam mam w tym roku (bo nic innego ziomal nie miał,choć się pośpieszyłem ale jeszcze mam czas!!)

[ Dodano: 2007-01-27, 11:59 ]
Ej no możecie powiedzieć czy to coś ciekawego czy będe zadowolony? :)

K

Kałamarnica

Guest
Mam do was pytanie sadził ktos tą odmiane w tym roku na out ?? Jesli tak to mozecie powiedziec cos wiecej jaki smak,zapach,moc no i czy dochodzi w 100% pod naszym słoneczkiem.

R

Rider

Guest
Miałem 2 krzaki w sezonie 06, obydwa niedoszły.
W obydwu trafiły mi sie phena z przewaga sativy.
Bardzo oblany zywicą, naprawde mocno.
Ale duzo im brakowało, z miesiac....

(na fotce jeden krzak)

R

Rider

Guest
aha i chcialem dodac ze nawet tych krzakow niesciolem , wiec zadnego smoke raportu czy trip raportu odemnie nie uslyszycie ;]

K

Kałamarnica

Guest
Chyba wezme sobie tą odmiane na out zobaczymy moze sie uda dzieki za info

Fernandoo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
urban napisał:
aha i chcialem dodac ze nawet tych krzakow niesciolem , wiec zadnego smoke raportu czy trip raportu odemnie nie uslyszycie ;]
czyzby skleroza ??

R

Rider

Guest
Raczej brak motywacji.
Spot 15 km od domu , a reklamowka z biedronki wypchana po brzegi durbanem i t44 wiec jechac po jakies malutkie topeczki z m x a juz sie niechcialo ;]

Moze gdyby bylo auto , ale autobusem juz mi sie niechcialo hehe

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
mam ja w 2 tyg flo i coś marnie idzie, mocna na pewno jest ale kwiaty, wogóle lipowato wygląda, ale jest zdrowa i ma się dobrze, poruwnując do siostry obok gf x nh która rozpoczeła kwitnąć razem z marociem to maroc nie wygląda, bo nie ma kwiatów, pare na krzyż, dam znać póżniej co bedzie

Fernandoo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
porto napisał:
poruwnując do siostry obok gf x nh która rozpoczeła kwitnąć razem z marociem to maroc nie wygląda, bo nie ma kwiatów, pare na krzyż, dam znać póżniej co bedzie
dziwisz się maroc ty typowa odmiana na outdoor nawet skrzyzowana na in słabo sobie radzi

R

Rider

Guest
marocem mozna nazwac kazda odmiane z okolic maroca (tzw landrace)

Maroc od FS to zupelnie inna roslina niz ta wykozystana w crossie nirvanowskim - tyle z doswiadczenia.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół