[Mars Hydro Reflector 48 (96W) + Mars Hydro ProII 80 (162W)] [0.32m2] 2x Gorilla Glue od FastBuds

Wyszukiwarka Forumowa:

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
0
Odznaki
1
Powierzchnia boxa 0.19m2

2 wentylatory wrzucające (120 mm)
1 wentylator wyrzucający (120 mm)
2 mieszające (80 mm)

Trening LST

Nawozy:
Atami ROOT Stimulator, Biohumus, Canna Terra Flores , Canna Terra Vega, HY-PRO Terra, Plagron PK 13/14 , HESI Boost, ziemia uniwersalna

Donice Air-pot 12,5L

Światło: Mars Hydro Reflector 48 (realny pobór mocy 102W wg producenta)

Na początek krótki opis odmian:

https://hyperreal.info/news/najmocniejsze-ziolo-na-swiecie

https://2fast4buds.com/seeds/lsd-25

https://2fast4buds.com/seeds/gorilla-glue

Witam, tym razem zaczynam z pestkami z USA. Dosyć mocne odmiany (obfite w THC), kompaktowe i łatwe w uprawie. Zobaczymy co tym razem wyjdzie.

LSD-25 Auto wyszła 2 dni temu z ziemi, ale ma małe kłopoty. Jeden z bocznych kawałków odpadł podczas kiełkowania.

IMG_1693.JPG

Tutaj się moczą 2x Gorilla Glue:

IMG_1696.JPG

IMG_1691.JPG

60C41C43-171D-464F-A293-695C32475C50-2061-0000015EAF4069A8.png

Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do nowego grow!!

Ostatnia edycja:

sprobujmyy

Well-known member
Weteran
Buchów
34
Odznaki
1
zasiadam jako pierwszy i kibicuje ! :)

Roberto86

Ha-Haa!
Buchów
0
Mogę prosić o fotkę całego boxa? Z chęcią będę zaglądał i śledził to LSD... <lol>

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
0
Odznaki
1
Mogę prosić o fotkę całego boxa? Z chęcią będę zaglądał i śledził to LSD... <lol>

Pewnie Matsuda86, ale jeszcze w boxie mam CFLke, dzis dopiero ścinam Zombiaki i wrzucam Marsa. Poza tym tylko na razie LSD wyszło, Goryle sie moczą. Wiec stwierdziłem, ze za tydz zrobie UPa jak juz wszystko wyjdzie i zamienię sprzęt ;) zreszta nie wiem czy nie bede moczył na nowo LSD, bo ta cos idzie słabo. Mam jeszcze 2sztuki.

Gwalbert

#neverendingstory
Weteran
Buchów
4,448
Odznaki
2
Będę zaglądać.
W przyszłości mam zamiar ogarnąć Gorillę.
Pozdro

K

K2

Guest
miałem od nich 2 strainy i 2 super produktywne auto ! To dobry seedbank mają dobre nasiona, produkują je mieszając z kanadyjską dziczką. Dobry seedbank, nie można narzekać, jestem zadowolony , wypróbuję w przyszłości więcej jak mi tutaj wszystkeigo nie wysiejecie cwaniaczki !!! :D hehe powodzenia

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
0
Odznaki
1
No wlasnie zaciekawiły mnie ich mixy. Naprawdę ciekawe odmiany maja, specyfikacja także. Ciekawe tylko jak z tym THC, bo cos mi sie nie chce wierzyć, ze ten goryl taki mocny moze wyjść... zreszta LSD nie duzo słabsze <lol2>

Ostatnia edycja:
K

K2

Guest
jak dobrze o nie zadbasz to zdziwisz się, oni naprawdę produkują dobre automaty, to co ja miałem - naprawdę mocne jak na auto, dobry haj, miałem z przewaga sativ auto... naprawdę spoko jaranie wychodzi od nich i jest tego jarania pełno

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
0
Odznaki
1
Konopny, to ze Tobie wychodzi pełno jarania mnie nie dziwi. U mnie wiesz jak jest, raz dobrze, raz kupa <lol2>
Pierwszy raz brałem pestki od tego producenta. Zobaczymy co wyjdzie :)

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
0
Odznaki
1
2 goryle wyszly z ziemi. Jedno LSD padło :(
Na razie zostawiam 2 sztuki tylko i Zobacze jak bedzie sie to rozwijać. Jak bedzie miejsce to wrzucę jeszcze LSD. Wczesniej upychalem po 3 planty w boxie i mialem naprawdę duzy problem z treningiem i wyciąganiem dziewczyn.
Wieczorem UP ! Zapraszam.

Ostatnia edycja:

Roberto86

Ha-Haa!
Buchów
0
Zawsze lepiej mieć trochę zapasu na treningowe wygibasy :) Dwie rośliny będą w sam raz - ja na 0.15m2 mam ciasno z jedną xD Wpadnę na forum wieczorem zobaczyć UP'a! Pozdro!

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
0
Odznaki
1
Panowie i Panie, wczoraj mialem totalna wy***ke na planty i UPa. Skopcilem sie wieczorem i tyle z tego było <lol2>
Dziś bedzie soczysty update, obiecuje ;)

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
0
Odznaki
1
Dobra, obiecany UP!

Pierwszy dzień za nami. Wszystko idzie dobrze, wczoraj panny dostaly po 1ml/l Atami Root.

Lampa prezentuje sie nastepujaco:

IMG_1790.JPG

IMG_1789.JPG

Lampa daje po oczach przy tym rozmiarze boxa! Od początku chodzi na maxa (grow+bloom).
Ustawiona 60 cm nad plantami. Chłodzenie chodzi naprawdę cicho. W pokoju za dnia podczas pracy wentylator jest praktycznie niesłyszalny.

IMG_1791.JPG

IMG_1793.JPG

IMG_1795.JPG

(Ta jedna dioda od środka po prawej nie jest przepalona, to światło IR).

IMG_1794.JPG

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
K

K2

Guest
no i gut, teraz bez problemu do przodu :)

pozdro, nie jestem zwolennikiem ledów ( jeszzce nie jestem ), ale łap bucha na zachętę

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
0
Odznaki
1
Dzieki Konopny. Mam nadzieje, ze zrobi to lepsza robote od CFL... Nigdy wczesniej takiego czegoś nie mialem. Ta fotorelka pokaże czy warto inwestować w tańsze modele przy mniejszych powierzchniach.

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół