akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Marsz Miliona Blantow 2006

Wyszukiwarka Forumowa:
S

Snajperov

Guest
MASTERIO napisał:
Spoko imprezka bedzie najlepiej zeby bylo jak najwiecej osob !!!!!!!!!!! :thumleft:
no co ty :| ja juz mam klike 30 osob a kazdy wezmie swoich ludzi, oni swoich a tamci... a max 500 osob jest!! Szukajcie Flagi ___ z czarnym napsem Snajper !! i reklama cannabis.fr (to my :]) (co do tego ze bedzie 30 osob to nigdy pewnym nie mozna byc)

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
No jak bedzie mniej niż 1000 osób to zadzwonie na policje i powiem że narkotyki mata!!! :mrgreen:
Nie no żart. HWDP!
dziś sadzę moje pomidorki.... :queen:
w sobotę to aż obciach nie być szczerze mówiąc.
Będę na bank.
koszulka MC DONALDS'a....Kto zobaczy zrozumie ;)
POZDRO!!! i na MARSZ MARSZ :thumright:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
ej, a może się gdzieś wszyscy z forum ustawią w jednym miejscu?

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Kopulator napisał:
Pod Stadionem X-lecia.

Po h*j???? Byłeś kiedyś w Warszawie? Stadion jest spory kawał od sejmu.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
za późno. Pewnie żeby dotrzeć pod sejm na 15.30, to pod Stadionem trzeba by było być koło 14, a po spiryt przyjeżdża się koło 9-11, bo później już nic nie ma, najwyżej czarni z adidasami.

P

pxr

Guest
To już dziś!

Będzie Milion! Jak nie ludzi to chmur!

pozdro pozdro

B

bongosik

Guest
no i po ptokach hehe będe oglądał wiadomości, ciekawe czy kogoś z was zobacze :D
h*j RZE NIE WIEM JAK WYGLĄDACIE :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

SMIESZNY1 napisał:
HWDP!!!!!!

właśnie
HWDP!!!!!!

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
I już po MMM. hu*nia że deszcz padał. Za parę minut wrzucę tu foty. Pozdro

[ Dodano: 2006-05-20, 20:14 ]
Ja z ziomkiem i transparent (ktoś go potem niósł :) )

Drugi ziomek

Śmieszny typ

Motłoch w deszczu :)

Zasadzimy, zasadzimy ziarno!

Znowu motłoch :)

:)

a teraz najlepsze:

Wszyscy którzy nie byli - żałujcie!

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Żadnych fotek sytuacji palenia? :D ku**a myślałem, że to impra będzie !! że idą ludzie i palą albo gdzies po bokach bakają... a to mi wygląda na zwykłą manifestację...

Mało inteligenti są ci ludzie którzy popierają tą partię debili LPR matoły głupie... wicepremier Giertych ministrem oswiaty buahahah zaraz kloca na klawiaturę postawię chyba.

kędziorek

Well-known member
Buchów
0
Z http://www.wp.pl/ :

Ponad 200 osób uczestniczyło w Warszawie w manifestacji, popierającej legalizację marihuany. Przez pół godziny manifestowano przed Sejmem, następnie w strugach rzęsistego deszczu pochód przeszedł ulicami stolicy na Plac Zamkowy.

Marsz zorganizowany został przez Stowarzyszenie na Rzecz Racjonalnej i Efektywnej Polityki Narkotykowej Kanaba.

Przed Sejmem demonstrujący domagali się zalegalizowania marihuany, apelowali do polityków o to, aby marihuana była traktowana tak, jak inne - ich zdaniem - używki: alkohol, papierosy i konopie. Uczestnicy pochodu przekonywali też, że marihuana nie uzależnia.

Manifestujący rozłożyli w parku przed Sejmem transparent "Sadzić. Palić. Zalegalizować" i apelowali, aby rządzący wykazali zrozumienie wobec tych osób, które palą marihuanę. Chodzi głównie o legalizację uprawy konopi indyjskich, która w Polsce jest zakazana - wyjaśniali uczestnicy pochodu. Na samochodzie, który rozpoczynał pochód przez stolicę, widniał napis "Zrzeszenie Polskiego Przemysłu Konopijnego". (mn)

P

pxr

Guest
Heh, jak to nikt nie palił? Chmury szły, oj szły :)

O hehehehe widać mnie na jednej fotce ;)

było nieźle, na after też... chodź nie zostałem do końca

pozdro

EDIT:

Jak ma ktoś jeszcze jakieś zdjęcia z MMM to proszę o zrzut w tym topicu ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół