akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Marsz Miliona Blantow 2006

Wyszukiwarka Forumowa:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
przecież napisane jest przy jednym. Pierwsze na górze po prawej, gnojek co? hehe

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
tak sie wlasnie domyslalem:]

[ Dodano: 2006-05-26, 01:34 ]
a napisane jest ja z ziomkiem!!:p

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ee czemu gnojek!!ile masz lat??jak masz tyle na ile wygladasz to jakies 17-18!!ale mozesz miec z 20??ja mam 20 ale wygladam gdzies na 18 :geek: sorry za off topa

[ Dodano: 2006-05-26, 01:40 ]
hehe!!no wlesnie!!i skad mozna wiedziec ktory to ty :thumleft: chodzilo bys powiedzial ktory z tych 2 :santa:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
heh w poniedziałek szesnaste urodziny mam ;]

[ Dodano: 2006-05-26, 01:40 ]
durielek napisał:
hehe!!no wlesnie!!i skad mozna wiedziec ktory to ty chodzilo bys powiedzial ktory z tych 2

ten po prawej to ja, bez kasku :king:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hehehe!!tak napisalem!!nigdy niewiadomo!!ja znam ziomkow co powiedzial bys 14-15 lat a maja po 21 a dugi 22!!nieno 18 bym ci dal!!z 20 przesadzilem!!ja wygladam nieco starzej :thumleft: mi muwia ze wygldam na 18!!ja sie tam zreszta nieznam!! :geek: !!ale ze dopiero bendziesz mial 16 urodziny to grubo!!
pozdro i kilogram jarania w dniu urodzin ci zycze!!a zamiast swieczek to 16 blantow!!ale nie do zdmuchniecia ale wciagniecia z nich chmur :jocolor:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
dziękuję, oby się spełniły :)

P

pgpan

Guest
Ja tam byłem i było kozacko, widziałem Wilka z Hemp Gru, niosłem jakiś transparent i dostałem torbe nasion. Ogulnie było kozacko, tylko ten deszcz mnie wkurzył, i te durne teksty panów policjantów. A zjarany to byłem masakrycznie...

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
pgpan napisał:
Ja tam byłem i było kozacko, widziałem Wilka z Hemp Gru, niosłem jakiś transparent i dostałem torbe nasion. Ogulnie było kozacko, tylko ten deszcz mnie wkurzył, i te durne teksty panów policjantów. A zjarany to byłem masakrycznie...
mozesz przyblizyc jakie teksty niebieskich pedalow uslyszales??

P

pgpan

Guest
durielek napisał:
pgpan napisał:
mozesz przyblizyc jakie teksty niebieskich pedalow uslyszales??
dokładnie nie pamiętam bo ostro zbuchany byłem, ale do mojego kumpla który nosił koszulke HEMP GRU HWDP powiedzieli żeby dziecko do domu szło, a sami byli w jego wieku :bball:

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
ja bym im odpowiedział żeby psy szły do budy bo łańcuch na sprężynę wymienię i bym pewnie został opałowany ale...

Orto

Well-known member
Buchów
0
ale to normalne bo to polska , panstwo policyjne ... i ***anych kaczek !

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół