akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Master of Beginners czyli Najlepszy Poczatkujacy - konkurs z fajnymi nagrodami

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

typowy

Full Flower
Weteran
Buchów
2
[FONT=&quot]Master of Beginners
(czyli konkurs na najlepszego poczatkujacego - indoor!)[/FONT]
[FONT=&quot]

Witam serdecznie wszystkich forumowiczow a w szczegolnosci tych, ktorzy zaliczaja sie do grupy tzw. poczatkujacych growerow, bo to wlasnie dla nich bedzie przeznaczony ten konkurs. Czas najzwyzszy, aby wytypowac najlepszego poczatkujacego growera forum
[/FONT]
[FONT=&quot] #.com![/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]
Regulamin i ogolne zasady konkursu:
[/FONT]
[FONT=&quot]
Zdjecia na konkurs moga zglaszac tylko i wylacznie osoby z minimalnym stazem forumowym 2 miesiecy, ale rowniez nie przekraczajacym 12 miesiecy. Wszystkie zdjecia wklejamy w temacie konkursu, prosze pamietac o uzywaniu galerii forumowej. Podstawowym wymogiem jest aktualnie prowadzona fotorelacja w dziale [/FONT]
[FONT=&quot]POCZATKUJACY[/FONT][FONT=&quot], lub w dziale [/FONT][FONT=&quot]GROWLOG IN/FLO[/FONT][FONT=&quot]. Naistotniejszym punktem regulaminu jest to, ze musi byc to [/FONT][FONT=&quot]pierwsza [/FONT][FONT=&quot]fotorelcja zamieszczona przez danego usera na forum.[/FONT][FONT=&quot]Do konkursu mozna zglaszac zdjecia, ktore przedstawiaja rosliny w fazie Flo jak i Veg. Czyli dla przykladu zdjecie rosliny w okresie Veg. z ladnie wykonanym lst tez moze zostac wytypowane jako zwyciezca.

Kazdy z uczestnikow bedzie mial 1 mozliwosc kandydatury swoich roslin
, a do tematu konkursu moze wstawic 3 zdjecia plantow. Istotnym jest aby rosliny typowane do konkursu byly w aktualnie prowadzonej fotorelacji. Typowe zdjecia MAKRO jak i rowniez zdjecia po jakichkolwiek przerobkach w photoshopie itp. nie beda akceptowane. Czas zglaszania roslin to 2 miesiace od momentu umieszczenia konkursu na forum. Przez ten czas, osoby ktore nawet dopiero teraz zaczely grow, beda mialy szanse na umieszczenie zdjec.

Sposob glosowania i typowania zwyciezcow:

Podczas trwania konkursu bedzie mozna komentowac zdjecia, jednak jesli chodzi o punktacje i same typowanie zwyciezcow to bedzie mozna zaczac zglaszac swoich faworytow dopiero po zakonczeniu przyjmowania zgloszen czyli po 2 miesiacach. Wtedy tez zamieszczona zostanie odpowiednia informacja w temacie konkursu.
Zeby nie bylo zbyt duzego chaosu - pod uwage zostanie wziete tylko i wylacznie 100 kolejno typujacych osob. Kazda osoba bedzie mogla zglosic swojego faworyta-usera z najladniejsza roslina. Po przeanalizowaniu wszystkich postow wytypuje 3 osoby z najlepiej ocenianymi przez was roslinami. Jako, ze jestem tak jak wy zwyklym poczatkujacym i spelniam warunki konkursu, to rowniez chcialbym zglosic moje rosliny.

Jesli jest konkurs to musza byc oczywiscie nagrody:

Do wygrania beda nasionka o bardzo dobrej genetyce ufundowane przez kilku userow z forum. W puli nagrod nie zabraknie oczywsice nasion od Warr'a z ultimateseeds.com
[/FONT][FONT=&quot]Ja jako organizator konkursu chcialbym dodac rowniez cos od siebie i dla 3 najlepszych userow ufunduje profesjonalny i dokladny PH Meter z dwu-punktowa kalibracja oraz Canna Boost![/FONT]
[FONT=&quot]

Nagradzamy w nastepujacy sposob:

1 miejsce -
5 pestek + pro PH meter z dwoma punktami kalibracji.
2 miejsce -
4 pestki + Canna Boost 250ml.
3. miejsce -
3 pestki + Canna Bost 250ml.

[/FONT][FONT=&quot]Ready?? [/FONT][FONT=&quot]:spalony:
[/FONT]

Ostatnia edycja:

bubble

Well-known member
Buchów
0
witam mam pytanie a jeśli jestem rok a nie :jaraczz:mam żadnej fotorelacji to nie mogę się zgłosić?

typowy

Full Flower
Weteran
Buchów
2
Spoko, niech bedzie tak jak mi napisal Jim. Maxymalny staz na forum to rok czasu. Poza tym chyba bedzie trzeba zalozyc nowy temat offtopic odnosnie konkursu, bo nie chce, zeby tutaj robic smietnik.

wesolychswiat

Well-known member
Buchów
0
hehe, chcialem sie zglosic ale dopiero zaczalem drugi in..a moj poprzedni nie ma szans z Twoim typowy:lol3: zreszta zobaczymy co kto pokaze..

G

Gość

Guest
ja proponuje moze wydłuzyć termin konkursu - wakacje nie sa najlepsza pora na indora moze powiedzmy dać czas rozpoczecia chodowli do konca września a wyniki w grudniu na mikołaja ? ; ]

[4fun]

Well-known member
Buchów
0
Witam

Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę do konkursu...

normal_IMAG0161.jpg

normal_IMAG0188.jpg

Obecnie roślinka jest pod lampką 12/12 i czekam na pierwsze oznaki kwitnięcia, jak tylko się coś ruszy to dodam fotki z tej fazy :)

Link do fotorelacji: https://www.forum.haszysz.com/cfl-138w-0-33m2-2x-dutch-t58145.html?t=58145

typowy

Full Flower
Weteran
Buchów
2
Prosze pamietac, ze wstawiamy tylko 3 fotki do konkursu.

MałySzaryCzłowiek

Well-known member
Buchów
1
To i ja się zgłoszę. Na koncie jedna zakończona fotorelacja w PC-box
DSC05332.JPG

Oraz 2 niestety nie dokończona z powodu iż wszystkie 4 rośliny pokazały jajca po 8 dniach od przełączenia na 12/12
WP_000228%7E0.jpg

Jakieś pesteczki bardzo by się przydały ponieważ z zapasów zostało bardzo nie wiele a dokładnie 4 pestki reg i 3 pestki fem. Pozdrawiam

typowy

Full Flower
Weteran
Buchów
2
Wiatm i rowniez chcialbym zglosic do konkursu mojego ostatniego planta Mazara, ktory doslownie juz za 2,3 dni idzie pod kose. Pierwsza uprawa i fotorelacja ever! <joint>
Naprawde ladnie napuchl!

blador1

Well-known member
Buchów
0
Witam Serdecznie ja rowniez chcialbym zglosic swoja fotorelacje, ktora bede zaczynal od poniedzialku. Nie ma zadnych sprzeciwow co do klonow?

typowy

Full Flower
Weteran
Buchów
2
Boze ludzie dlaczego wy nie czytacie regulaminu? To jest konkurs INDOOR.

Prosze moda o usuniecie posta z plantem outdoor!

Blador1 - moga byc klony, nie ma roznicy:)

S

sru

Guest
Wiatm i rowniez chcialbym zglosic do konkursu mojego ostatniego planta Mazara, ktory doslownie juz za 2,3 dni idzie pod kose. Pierwsza uprawa i fotorelacja ever! <joint>
Naprawde ladnie napuchl!
sam się zgłosiłeś do własnego konkursu? czy to taki żart sytuacyjny

wesolychswiat

Well-known member
Buchów
0
skromnie sie zgłosze...
jesli dobrze skumalem zdjecia z aktualnego grow..?(bedzie jutro edit)
do kiedy trwa konkurs...?

typowy

Full Flower
Weteran
Buchów
2
sam się zgłosiłeś do własnego konkursu? czy to taki żart sytuacyjny

A dlaczego nie? spelniam wymogi regulaminu i to nie ja bede ocenial, wiec nie widze zadnego problemu.

wesolychswiat: wszystko jest napisane, 2 miesiace od momentu startu konkursu.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół