• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Masz antywirusa na kompie?

Wyszukiwarka Forumowa:

Czy masz antywirusa?

• Tak.

Głosów: 34 63.0%
  • Nie.

Głosów: 14 25.9%
  • Nie mam, ale chcę zainstalować.

Głosów: 4 7.4%
  • Mam, ale chcę usunąć.

Głosów: 1 1.9%
  • Nie wiem, nie znam się.

Głosów: 1 1.9%

• Łącznie głosujących
    54

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
Czy masz ochronę antywirusową na komputerze? Jeśli tak to jakiej firmy?

Proszę dodatkowo o jakieś propozycje darmowych antywirusów - poza avast, avira

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
ESET Smart Security - bardzo fajny antywir.
Od 8 lat mam antywirusy Eseta - NOD32 itp :) zawsze dobra marka i nie laguje kompa :)

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
Do tej pory mialem Eseta, ale miał jakieś dziwne zwiechy na stacjonarce i lapku. Ni z tego ni z owego pobierał 50 proc procesora i całkowicie zwieszał działanie internetu :D Komp jakoś działał ale internet ni hu hu. I tylko restart pomagał. Może wrócę do eseta ale tylko do antywirusa, te całe zapory systemowe są o kant d rozbić.

K

konrafal77

Guest
Ja nie mam żadnego antywirusa bo i tak po jakimś czasie robię formata partycji na której jest system , a antywirus tylko zamula komputer .

C

chimichurri!

Guest
Hello!

Od kiedy przesiadlem sie z furgonki microsoftu na Linux'a jakies 5lat temu tak do dzis nie mam problemu z tego typu pie****ami! W glosowaniu kliknalem na NIE poniewaz nie korzystam z tego typu oprogramowania z "poza" dystrybucji, poza tym w przeciwienstwie do windy platforma ta jest naprawde bezpieczna i trafic na vira ktory bylby w stanie przebic sie do poziomu root'a lub samego systemu naprawde jest ciezko -jezeli juz to popierdowki ktore moga nabrudzic nam w przegladarce np firefoxie ale i to bedzie raczej spowodowane praca samego usera nizeli brakiem bezpieczenstwa samego OS'a

pozdrawiam i zachecam do w..#$%^#..nia badziewia jakim jest winda.
Wolnosc RZADZI -Linux rocks!

Phnom

#support
Weteran
Buchów
1,689
Odznaki
3
Dobry antywirus nic nie zamula koledzy ;) Ja mam Microsoft Security Essentials który jest bezpłatny i daje rade bez problemu. Swego czasu miałem keyloggery na kompie i zainstalowałem Ad-Adware i bez problemu cały syf z kompa usnął ;) Ale u mnie formaty co miesiąc to podstawa. Komp już ponad 4 lata śmiga i problemu nie robi. Pozdrawiam. :)

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
Formaty co miesiąc razem z partycją systemową? Ludzie, toż to się można zesrać :D

Phnom

#support
Weteran
Buchów
1,689
Odznaki
3
Nie robię partycji ;) Format przecież to godzinka spokojnej roboty. Wkładasz płyte i się samo robi

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
Format jak format, ale mnie dobija instalowanie wszystkich programów których częściej albo rzadziej używam.

DoktorGreen

Well-known member
Weteran
Buchów
779
Jeszcze nie mam bo po formacie zainstalowałem jakiegoś i jakoś nie zdał egzaminu ale myśle nad którymś
Jak mnie wk***iają komputery jestem raczej z czasów piłki możnej i przesiadywania na ławce do późna <joint> Naprawde kochałem to wtedy.Miałem swoje 5 minut i miło wspominam.ku**a już pie***le dobra znikam <coolpalacz>

rocketboy12

Well-known member
Buchów
0
Ja nie mam antyvirusa od ponad 4 lat i jakos mnie wirusy nie nekaja. antyvirusy sa dla ludzi ktorzy maja przecietna wiedze o komputerze.

G

Gość

Guest
Ja mam jednak lepiej przy przelewach przez internet i częstym używaniu się zabezpieczyć.

dAb

Active member
Buchów
0
Niezdecydowanym polecam Avire! Dobry, bezpłatny antywirus do potrzeb domowych. Używam go od roku i jestem bardzo zadowolony.

Plusy:
-nie spowalnia pracy komputera,
-oprogramowanie jest darmowe (mimo to może rywalizować z takimi antywirusami jak np. Norton),
-duża baza wirusów,
-czytelny interfejs ,
-ochrona stron WWW,
-szybko skanuje komputer,
itd.

Minusy:
-brak polskiej wersji (chociaż to w ogóle nie przeszkadza :bounce:),
-czasem reklamy producenta (rzadko a jednak są).

Wspomniałem o nim, choć autor wątku sobie tego nie życzył. Po prostu moim zdaniem to najlepszy wybór z darmowych antywirusów. Pozdro!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół