mateusz

Wyszukiwarka Forumowa:
M

mateusz

Guest
porzyczka odpada niemam 18 lat ale tak do końca to ja niewiem o co ci chodzi wiesz ja zanim przygotyje to pomieszczenie do uprawy to zejdzie a w tym czasie już mogły by mi wyrosnąć hollands hope wyrosło by mi już na outdoor (mając nadzieje ,że nikt tego mi nieweźmie alr to jest mało prawdopodobne!!) mam jeszcze pytanie jak wezme wysieje za miesiąc to na outdoor mi urośnie coś z tego i zarobie tak na nasiona ?? jeżeli ktoś jest chętny możemy pogadać na gg mój numer:7584682 pozdro :)

H

haszyszekk

Guest
mateusz napisał:
jeżeli ktoś jest chętny
jestes niepoważny. jak nie masz kasy na indora to po co sie [pytasz o niego :scratch: dzieli cie z tego co widze od niego kilka miesięcy jeśli nie lat ;/
Zakładasz jakieś durne tematy w których pytasz czy sie ołaca podlewać 30 małych rośłin podlewaczka ? wg mnie to lepiej najpierw dorośnij a optem mysl o czymś takim... nie mówie ze chodowla jest przeznaczona tylko dla osób pełnoletnich, ale ty jescze do tego nie dojrzałeś....
Czytając to co piszesz ma sie wrażenie ze masz problem, zadajesz pytanie i masz gdzies jaka będzie odpowiedź :scratch: Watpie żeby ktoś chciał DAĆ nasionka za darmo - jeżeli są openseedy to tez trzeba na nasionka zasłużyć. Z resztą dawanie tobie nasion to wg mnie wyżucenie ich w błoto.
Jeżeli chcesz chodować na większą skale to mósisz mieć wiecej niż kase...
Jak chcesz robić outa byle jakiego zeby na in zarobić to wszystko sie robi chaotycze i sam sie w tym prędzej cz poźniej pogubisz. pzdr

M

mateusz

Guest
hmmm może i masz racje ale już mam kase !! ZAŁATWIŁEM SOBIE !! a h*j z wami i task mi niepomorzecież pewnie nikt z was nierobił czegoś na taką skale znając życie to wy chodujecie jedną roślinke na rok i sie z tego cieszycie o jeżeli wogule chodujecie niewiecie chyba ,że można mieć chodowle outdoor i indoor na raz !!!!!!! ja tak chciałem zrobić :[tymbardziej ,że mam już lampu 3 1000 W i 100 metrów kabla a pomieszczenie jest już prawie skończone tylko pomalować zostało !! :[

H

haszyszekk

Guest
nie wiem czy wiesz ale sie placzesz w zeznaniach :) poczytaj to co napisałeś wcześniej to moze dojdziesz do tego że jest to śmiechawe :sunny:
ja mam na garnuszku 18 roślin i planuje mały out, więc sie nie pusz ze masz wielką chodowle... bo przy takim nastawieniu to gówno z niej będziesz miał...
Za jakiś czas (jeżeli ci coś wykiełkuje) wrócisz tu z płaczem że ci rożlinki schną a dzidzia nie wie co ma zlobić :rendeer:
Nie masz nic, nawet 18 lat... nagle masz kase, jesteś men, masz lampy warte spoko kasy, kable, miejscówe gotową... czy aby sam w to wierzysz :) pzdr

M

mateusz

Guest
lampy z drogi z kolegami porzyczyliśmy a kabel to u kolegi w garażu znaleźliśmy !!

H

haszyszekk

Guest
Banda złodzieji :) A skąd są te lampy ze mają po 1000W :scratch: chyba z marsa :pr: jeżeli gdzieś w polsce sie oświetla ulice takimi lampami to nie jest to na pewno miejsce skąd możnaby je buchnąc...
Nie wiem czy wiesz ale te po przeczytaniu twojego ostatniego posta jakoś nasunął mi sie na myśł obrazek walczącego dziecka za łzami w oczach :pr: Taka nadasana mała istotka :geek: pzdr

M

mateusz

Guest
wiesz gdzie :D normalnie wsie i autostrady mają po 1000 w na żarówce pisze 1000 i tak wogule to ty może myślis ,ze jestem jakies dziecko z zerówki ale mam 17 lat !!

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
mateusz napisał:
ze jestem jakies dziecko z zerówki ale mam 17 lat

a czytałeś regulamin forum pedałku?

H

haszyszekk

Guest
hehe... dokładnie... pozatym nie twierdze ze masz 13 latek tylko że sie tak zachowujesz. P.S. Miło lubo ze piszesz jeszcze na starch śmieciach :)

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
bogusik2 napisał:
P.S. Miło lubo ze piszesz jeszcze na starch śmieciach

tak popiszę tu trochę jeszcze, miałem zamiar już się nie odzywać ale pośmieję się jeszcze trochę :D. A to nowe forum pewnie w tym tygodniu będzie gotowe. Dam znać

M

mateusz

Guest
dobra hu*e pie****one kut*sy za***ane h*j wam w du*e pedały pie****one hu*e zryte hu*e pie****one kut*sy pie****one coś miłego wam jeszcze napisac hu*e zryte same na tym forym !!
a ty bogusik2 to jak twoje zdjęcie to wyglądasz jak puł dupy z zakrzaka <hahaha>

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
mateusz,polecam Ci skoczyć z mostu bo już nic z Ciebie nie będzie. "mateusz z małej"

[ Dodano: 2006-05-02, 22:59 ]
aha,jak pomogłem to zaznacz

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
mateusz nie bulwersuj się. Polecam ci naukę kilku nowych przeleństw bo słowa h.u.j użyłeś 5 razy, słowa p.i.e.r.d.o.l.o.n.e (ewentualnie p.i.e.r.d.o.l.i.ć , p.i.e.r.d.o.l.ę itp) 4 razy. O dziwo słowa kut*sy użyłeś tylko 2 razy...

mateusz napisał:
a ty bogusik2 to jak twoje zdjęcie to wyglądasz jak puł dupy z zakrzaka <hahaha>

Jak nie wiesz kim jest B.B. King to chociaż spróbuj się dowiedzieć. www.bbking.com pedale. Chociaż ładniejszy od twojej starej jest....

Jak ktoś będzie chciał posuwać starą mateusza to niech się zaopatrzy w papierową torbę, bo ryja ma przebrzydłego.

mateusz napisał:
dobra hu* pierd**** kut*sy za***ane hu* wam w du*e pedały pierd**** hu* zryte hu* pierd**** kut*sy pierd**** coś miłego wam jeszcze napisac hu* zryte same na tym forym !!

coś jeszcze, czy już sobie idziesz?

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
10
hehe fajnie sie to czyta ja tylko pozwole sobie wpierniczyć
Banda złodzieji :) A skąd są te lampy ze mają po 1000W :scratch: chyba z marsa :pr: jeżeli gdzieś w polsce sie oświetla ulice takimi lampami to nie jest to na pewno miejsce skąd możnaby je buchnąc...

Geant, Ikea i duże hipermarkety parking jest oświetlany tysiączkami tylko, że na słupie jest ich 5-8 :) poza tym są wyyyysoko i nie ma możliwości zapierniczenia ich.

A na drogach 1000 w to.. eee nie w Polsce chyba.

Lubo słuszeni zauważyłeś
mateusz nie bulwersuj się. Polecam ci naukę kilku nowych przeleństw bo słowa h.u.j użyłeś 5 razy, słowa p.i.e.r.d.o.l.o.n.e (ewentualnie p.i.e.r.d.o.l.i.ć , p.i.e.r.d.o.l.ę itp) 4 razy. O dziwo słowa kut*sy użyłeś tylko 2 razy...

taki ograniczony z***, że jego 13 letni móżdżek nie mieści więcej przekleństw.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół