H
haszyszekk
Guest
hehe być moze.... posturą raczej przypominam osobę której nie chcialbyś spotkać w ciemnej uliczce :silent: czli jak wielki zły dres bez dresu r:mateusz napisał:bogusik2 to jak twoje zdjęcie to wyglądasz jak puł dupy z zakrzaka
Jak chcesz coś gadać na temat BB Kinga to moze powiesz mi to w twarz? Cos mi sie widzi że byc mósiał nowe zeby szukać :rambo:
hehe... miło by byłoKubczak napisał:aha,jak pomogłem to zaznacz
Tak jak wspomniałeś zanim by sie wlazło po nią na słup i spadło na ryj to psy by mogły dojechać... to nie jest państwówka i na pewno jest lepiej chroniona...AtomBoy napisał:Geant, Ikea i duże hipermarkety parking jest oświetlany tysiączkami
Aha i po hu*a piszesz do mnie na gg :scratch: Tak wczoraj spity byłem że umkneło mi co pisaleś na forum r: jak będziesz czegoś wiecej chciał to pisz tu...
Alkohol to fajna rzecz ale czasem zdarza sie przedobrzyć ale: przynajmniej po pijaku dałem mu kilka dobrych rad :thumleft:
A to akurat dobrze... po co kląć jak można miejsce czym innym zastąpić chociaż pare słowek więcej nie zawadzi r:AtomBoy napisał:13 letni móżdżek nie mieści więcej przekleństw
Szkoda ze zanim sie schlałem i z tobą gadałem to nie zobaczyłęm twojego posta na forum... bym ci na gg pokazał jak sie żuca bluzgi. pzdr