nasiona marihuany

Matrix

Wyszukiwarka Forumowa:

Orto

Well-known member
Buchów
0
ostatnio gdy palilismy kumpel kupil Lentilky :D
No i akcja podchodzi do spalonej na maxa kolezanki :
- jak wezmiesz czerwona tabletke pokaze ci jak gleboka jest krolicza nora
-a wezme jak pokazesz mi najpierw tego krolika

I wszyscy zaczeli napie****ac :p

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
buehehehehehe fajna kolezanka <lol>

R

Rider

Guest
qrwa co wy chcecie od tej dziewczyny? nawet jej nie znacie a juz ja okresliliscie :safe: ahhh ten wasz charakter :albino: wedlug mnie dziewczyna zjechala kolesia
Orto napisał:
-a wezme jak pokazesz mi najpierw tego krolika
bo ten pewnie nawet sie nie odezwal :p ...

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
pewnie wybuchl szczerym glosnym smiechem ;)

R

Rider

Guest
chaszczu napisał:
czyli moje slowa potwierdzily sie
No co ty :mrgreen: bez watpienia twe slowa sie potwierdzily, czyzbys byl medium?? :brilsmurf:

[ Dodano: 2005-11-26, 11:59 ]
co do czego i tak chaszczu nie mozesz byc wszytkiego pewien poniewasz cala prawde zdazenia zna tylo jedna osoba czyli stworca matrixa nie mam tu na mysli braci Wachowskich lecz Orto :p

I

iska666

Guest
jak bylo palenie u mojego ziomka na hacie to jego 3 letnia siostra siedziala w pokoju ujarala sie lol i pokazuje paluszkiem w sufit i widziala rózowe smoki :cyclopsani:

R

Rider

Guest
hehehe, tylko oby dzieciakowi sie nie odbilo na zdrowiu, jak juz to w pozytywnym tego slowa znaczeniu :alien:
...ja kiedys niechcacy zjaralem swojego psa, bylo to tak ze jaralismy u mnie w pokoju, szczelnym pokoju :twisted: tak ze troszke bylo duszno i parno, ze sami tymi oparami sie doprawialismy, puzniej patrze a tu moj pies pod biurkiem lezy i cieszy miche hehe puzniej poszedl sie napic wody hehe nietrudno bylo zauwazyc ze sie jakos dziwnie porusza hehe przy okazji nawpie****al sie suchej karmy ktorej wczesniej prawie wogule nie ruszal hehe ogulnie beke z niego mielismy, kurcze ale naprawde normalnie inne zwieze jak sie nafazowal :alien: mam w planach troche szalony plan by go pozadnie ubakac :twisted: jakims wiaderkiem go poczestowac :twisted: heh ale boje sie o jego zdrowie...

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
lol numer z upaleniem psa jest dobry, jak palilismy u kumpla to zawsze w pokoju byl jego pies i po pewnym czasie zaczynal na cos szczekac, atakowac jakies wyimaginowane cele i ogolnie tez zachowywal sie jak po*** :)

Narciarz

Active member
Buchów
0
Yo!
Predazzo napisał:
...ja kiedys niechcacy zjaralem swojego psa

...a ja chący :p na dworze jak psinka sie zmachał to mial otwarta gebe i caly czas sie wntylowal i takie dzikie szybkie wdechy robil. Tak sie skladalo ze wyszedlem zajarac pod pretekstem ze ide z psem. Wpadlem po 1 typka i mielismy isc do mnie po przypaleniu. Dym wydychalismy psu prosto w ryj a ten smachany go pewnie wciagnal kilka razy :twisted: :twisted: :twisted:
Potem skakał bez powodu tak wysoko jak szlismy po ulicy, i biegal jak debil nie wiadomo gdzie. Jak przyszedlem na chate to napiolem siebie , kolege, i oczywiscie Argosa bo tez mu zaschło ;)

S

Sed

Guest
No najlepszy sposób to psa do wora i mu dym dmuchać :mrgreen: ludzie odbiło wam
biedne zwierze stresujecie :D chociaż to może nie glupi pomysl jak będe miał więcej palonka też sproboje swego zbakać zobaczymy jak sie bedzie zachowywał :mrgreen:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół