MaxGrowShop.pl - GrowShop znany każdemu, Śląsk

Wyszukiwarka Forumowa:

MGS

Partner forum.haszysz.com
Buchów
0
Nasza historia na Polskim rynku rozpoczęła się w 2012 roku. To wtedy, bazując na zachodnich doświadczeniach, podjęliśmy decyzję o powstaniu MaxGrowShop.pl Cechuje nas profesjonalizm i doświadczenie, którym dzielimy się z naszymi Klientami w Polsce jak i w Europie.

Nasi pracownicy są fachowcami i pasjonatami. Zawsze podchodzimy do Klienta indywidualnie, dlatego uzyskasz u nas odpowiednią pomoc. W naszym sklepie mamy sporo promocji, zniżek dla nowych i stałych Klientów, a także automatycznie naliczane do każdych zakupów rabaty.

Aby zakupy w naszym sklepie były jeszcze przyjemniejsze otworzyliśmy jego nową odsłonę. Jest ona bardziej intuicyjna, nowoczesna i funkcjonalna. Stan magazynowy jest na bieżąco aktualizowany, a o pojawieniu się wybranego produktu zostaniecie powiadomieni e-mailem.

Nasze growboxy, zestawy początkowe, elementy wentylacji czy oświetlenia, cechuje wysoka jakość, najlepsza cena na rynku oraz fachowy serwis, zapewniony przez wykwalifikowane osoby.

Jesteśmy dumni, że możemy być oficjalnym dystrybutorem produktów takich marek jak: Gavita, Gold Label, Phresh Filter, Smart Pots, Mammoth Tents, Adwa, Prima Klima, Advanced Nutrients, Metrop, Apollo, Elektrox, Gib Lighting i innych dostępnych w naszym sklepie. Firmy te są światowymi liderami w swoich dziedzinach, a ich innowacyjne podejście do produkcji wyposażenia do szklarni i upraw zamkniętych, jest cenione na całym świecie.

Zaufali nam nie tylko indywidualni klienci, ale także hodowcy komercyjnych plantacji oraz prestiżowe Polskie i zagraniczne uczelnie. Dołącz do grona Klientów MaxGrowShop.pl i sprawdź co jeszcze wyróżnia nas na rynku.

Ostatnia edycja:

MGS

Partner forum.haszysz.com
Buchów
0
Rabat na powitanie

Dla forumowiczow znizka -10% na powitanie.
Kod aktywuje sie automatycznie po skopiowaniu i wklejeniu poniższego linku w nowe okno przeglądarki.

http://www.maxgrowshop.pl?discount_code=forumH

Obowiazuje do końca września na cały asortyment.

Ostatnia edycja:

delavega

Administrator
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Buchów
15,094
Odznaki
3
Siemanko! Polecam wszystkim MaxGrowShop. Ostatnio nadarzyła się okazja aby zrobić tam zakupy. Potrzebowałem kilku porad, w tym w zakresie doboru autopotów. Ekipa jest dobrze zorientowana w temacie, szybko rozjaśnili mi o co chodzi. Bardzo dobry kontakt przez prywatne wiadomości jak i czat na ich stronie.

Części rzeczy (biotabs, podłoże biobizz) nie mieli na stronce ale obiecali ściągnąć te produkty bez problemu i wyszło to szybko.

Przesyłka dojechała do mnie w kilku paczkach, bardzo sensownie zapakowanych tzn. nic w środku nie latało, wszystko dobrze dopasowane, dodatkowe przekładki ze złożonej tektury wzruszają mnie jako byłego magazyniera :p Tak więc, wszystko doszło w całości nawet bez najmniejszego zadrapania. Paczki oczywiście dyskretne, ofoliowane czarnym streczem, widoczne oznaczenia, że w środku szkło (a na liście przewozowym napisane jeszcze "SZKŁO!!! SZKŁO!!! SZKŁO!!!" hehe). Nazwa nadawcy na liście przewozowym nie kojarzy się ani z ogrodnictwem ani z czymś z czym nie powinno.

Przechodzimy do ważnych kwestii - ceny i bonusy :) dostałem dobry rabat na całość zamówienia a wysyłka była gratis. Dodatkowo znalazłem w paczce bardzo praktyczne gratisy. W zasadzie wszystko mi się przyda prędzej czy później.

Jak skończę obecne to rozpocznę kolejną relkę, gdzie będzie duża część setupu od MGS.

Polecam sklep!

PS. jakiś czas temu znajomy z tego forum polecał mi Wasz growshop ale przyznam, że wcześniej nie znałem więc pojawienie się tutaj to dobry krok z Waszej strony!

approved-29149_1280.png

delavega

Administrator
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Buchów
15,094
Odznaki
3
Muszę bardzo pochwalić tryb załatwiania reklamacji. Trafił mi się wadliwy zasilacz i ekspresowo został wymieniony na nowy. Teraz pięknie startuje wszystkie lampy!

Dzięki raz jeszcze!

Nie Lubie Hałasu

Well-known member
Buchów
12
Tez polecam tego shopixa , mega obsługa , szybka wysyłka , zawsze odpowiedzą i doradza , polecam !!🥦🥦

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl na wszystko!
Góra Dół