• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Mazar + Orange Bud czy to już ten czas ?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam dokłądnie 5.08 będzie koniec 8 tygodniowego okresu FLO. Na zdjęciach przedstawiam dziewczyny i proszę o poradę czy już nadeszły żniwa czy jeszcze nie.

G

Guest

Guest
juz kosic morzna jak chcesz a jak jeszcze zostawisz to max tydzien , ja juz bym kosił teraz bedziesz miał odpowiednią strukture bo tak na maxa przekwitnieta to juz z ostre jest palenie ale to tylko moja opinia ja kosze jak włoski na topkach maja 80% brązowe , ale różnie ludzie robią :)

:harvest::harvest::harvest::harvest:

G

Gość

Guest
Też właśnie czytałem że jak jest 80% brązowych to ścinka no i nawet na dolnych partiach już w 80% są brązowe więc wydaje mi się, że już ale wolę się upewnić. Kolejne pytanie to ile czasu ma trwać ciemnia ? 1 dzień ? bo ja bym zrobił, że jeden dzień potem bym poobcinał co trzeba następnie trimming i suszenie, jak już wyschną na tyle by się nie ugniatały to do słoika i przez tydzień w słoju w ciemnym miejscu i raz dziennie na godzinę otwieranie, po tym cyklu już można zacząć konsumpcje jeśli coś jest nie tak to proszę mnie poprawić.

Saico

Well-known member
Buchów
0
Tak jak powiedziałeś jeden dzien ciemni czyli już dzisiaj zaczynasz ciemnie :d i scinka i do szuszenia.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół