• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Medyczny Pingwiniasty Openek

• Autor wątku Spasiona Swinia
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
S

Spasiona Swinia

Guest
Siema

Mam do rozdania trochę lekarstwa dla potrzebujących.

Yummy CBD [ Yumbolt x G13 Haze ]

http://cbdcrew.org/varieties/cbd-yummy/

Ziarno F2 Feminizowane stworzone przeze mnie

Miałem takie topeczki z tej odmiany:

Zasady:

1.Konto min 6m
2.Tylko Indoor
3.Pc Boxowcom i badylarzom dziękuje.
4.Foto boxa z kartką nickiem i datą tu w zgłoszeniu.
5.Jedna osoba dostanie od 1 - 10 seedów w zależności od warunków
6.Sadzimy od razu ewentualnie w przeciągu do tygodnia dwóch.
7.Wysyłka prio na mój koszt.

Os kończę za tydzień w sobotę.

Cheers <wodna>

Prosze nie zawracanie dupy na PW bo takie zgloszenie bedzie od razu odrzucane i odpowiednio nagraczne. DD

Ostatnia edycja:
S

Sławuś z council estate.

Guest
UWAGA

Komunikat od moderatorow​

Niniejszym informujemy ze wszelkie proby wyludzenia nasion przez osoby nie spelniajace powyzszych warunkow Open Seeda zostana nagrodzone banem.

hitchhiker

Well-known member
Buchów
2
jumi!!! medycyna to jest to :)!Juz od dłuższego czasu zastanawiam się nad sadzeniem medycznych odmian. Prze mega TOPA wyhodowałeś!!! Jak smakowało?

Zdjęcie boxa

może i data nie dzisiejsza,ale znamy się i mam nadzieję,że wiesz,że wała ni ma ;)

S

Spasiona Swinia

Guest
Widzę że zainteresowanie prawie zerowe poza sępieniem na pw. No nic hitchhiker dostaniesz bo nie marnujesz i o oto kaman, napisz kiedy będziesz miał warunki i ile potrzebujesz. Pozdro

djganja

Well-known member
Buchów
0
a kowalski nie zrobil bys jakiegos smoke report tego palenia kurde zawsze ciekawy bylem, kopie to wogole 7% thc :p ?

Saico

Well-known member
Buchów
0
Również byłem zainteresowany lecz wymóg był indoor.Chociaż na outdoor w grecji na pewno by doszła..Pestki by sie nie zmarnowały u mnie bo sam bym chciał spróbować coś lepszego jakiegoś medyka. niż "ch***wy alban" (albańskie palenie)

A tak nawiasem ta odmiana na co jest najlepsza według Kowalskiego?
np. na sen ? na relaks ?

K

kolekcjoner79

Guest
sionka

siemasz jestem świeżakiem świeżo upieczonym i też bym był zainteresowany (podkreślam że o nic nie żebram )pozdrawiam

4.Foto boxa z kartką nickiem i datą tu w zgłoszeniu.

Ostatnia edycja:

zarodnik

Active member
Buchów
0
sorry za offa ale masz moze wiecej zdjec tego topa? nigdy nie widzialem takiej maczugi wielkiej! wazyles go moze? nie zglaszam sie do OS.

S

Spasiona Swinia

Guest
OS Się skończył w niedzielę

---------- Aktualizacja posta 16:18 ---------- Czas poprzedniego posta 16:15 ----------

a kowalski nie zrobil bys jakiegos smoke report tego palenia kurde zawsze ciekawy bylem, kopie to wogole 7% thc ?

Kowalski nie robi smoke rep'ów - palenie klepie mocno i tak jak trzeba.

A tak nawiasem ta odmiana na co jest najlepsza według Kowalskiego? np. na sen ? na relaks ?

Na sen się nie nadaje bo pobudza ciało i umysł za***iście.

sorry za offa ale masz moze wiecej zdjec tego topa? nigdy nie widzialem takiej maczugi wielkiej! wazyles go moze? nie zglaszam sie do OS.

W fotorelacji w podpisie - wysuszony ważył ponad 150g

bulba

Well-known member
Buchów
0
Kurde ,a miałem się właśnie zgłaszać;p niewiem co mi się ***ło, że w przyszły weekend koniec;p
Może następnym razem się załapię:pl:
Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół