• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

MEGA CIASNO!!! pozbyc sie roslin???? nieee, ale co?

Wyszukiwarka Forumowa:

mala_mi

Member
Buchów
0
pierwszy raz ever. jak dotad szlo gladko ale... tego nie przewidzialam :pl: i troche ciasno moim balbinkom. doradzcie cos.
patrzycie na:

29szt! bubblegummer po 4tyg veg + 4dni flo
growbox 1,2 x1,2 x2

1. dadza rade w tej ciasnocie?
2. wyjac kilka roslinek? ale to laczyloby sie ze spisaniem ich na strate bo nie mam gdzie ich przestawic :zjarany:
3. moze poobrywac kilka dolnych lisci? choc z reguly doradzacie by nie stresowowac bezsensownie roslinek. moze w tym przypadku mialoby to jednak jakis sens?

4 jakies inne opcje?

tak bylo fajnie

P1000872.JPG

P1000871.JPG

a taka ciasna lipa jest teraz :pl:

P1000879%7E0.JPG

P1000880.JPG

no i co myslicie? jak dalej dzialac?

high head

Well-known member
Buchów
0
Ładnie wyprowadzone, osobiście założyłbym siatkę a przed tym wyczyścił dolne partie liści. Co Ty na to? ;)

Edit: Trochę się zamotałem i nie odpowiedziałem na pytanie z tematu. Ja nie wyrzucałbym plantów, nie jestem pewien ale myślę, że pod siatką miejsca by starczyło, tyle, że znowu musiałbyś przełączyć na veg aby troche wyrosły ponad siatke. No nie wiem, taka sugestia.

Natural

Well-known member
Buchów
1
wiatraki o*** tym, ktore juz same moga sie karmic
i wszystkie niemrawe odrosty...
ja bym sie zastanowil nad samymi glownymi topami....
bylby fajny sog

Beginers

Well-known member
Buchów
0
heheeh 29 pannien na 1.2m :O no to masz nie mały problem problem wez nastepnym razem daj jeszcze wiecej plantow do tego boxa... A tak na powarznie to ja bym w tej fazie jeszcze nie obcinał lisci starał bym sie je ponaginac tak zeby odrosty po odsłaniać.. albo zatrznij je trenowac LST lub Fim zeby sie tak nie wyciagały bo sobie nie poradzisz z tym.. Good luck

mala_mi

Member
Buchów
0
oka, dzieki za ta burze mozgow

spodziewam sie ze ScroG pewnie wydluzylby znaczaco caly proces a ja
niedlugo sie wyprowadzam wiec musze sie streszczac.mam nadzieje ze w 8tyg sie zamkne.

poki co oberwalam dolne, pozolkle liscie i niektore wiatrakowe. staram sie tez ponaginac reszte tak by sie przyslanialy za duzo ale to troche jak :pl:...

Natural, co to znaczy "wiatraki o*** tym, ktore juz same moga sie karmic"?
po czym to rozpoznac? ilosc pieter? :/

narazie roslinki nie okazuja wiekszego niezadowolenia, ale tez nie wiele sie zmienilo.... (fota ponizej)
poczekam kolejne 24h i moze jeszcze je obskube troche????
tak sie maja na dzien dzisiejszy....

P1000893.JPG

P1000889.JPG

P1000891.JPG

D

delete

Guest
W 8 tygodni? Nie sądzę. Ale może lepiej żeby ktoś bardziej doświadczony się wypowiedział.

Natural

Well-known member
Buchów
1
w 8tyg nie ma szans zeby topy doszly, mysle licz 10tyg od pierwszych preflowerow, to jest fair
jezeli sie spieszysz to nic nie wycinaj bo tylko wydluzysz faze zycia

co do pytania to odpisalem na PW

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół