nasiona marihuany

Meski mi sie shermil

Wyszukiwarka Forumowa:

kombajn

Well-known member
Buchów
0
Hejka, schermil mi sie meski, myslalem ze cos nie teges mam z glowa bo reszta mam zenskie a tylko ten taki jakis dziwny.. Wzialem klona i on predzej sie schermil bo juz ze 2 dni temu mial pistilsy a w donicy to dzis juz tak na powaznie.. Zdazylo sie juz Wam takie cos? Czy analogicznie mam sie spodziewac meskich nasion, czy moze meskich shermionych..? Troche lipa bo to jedyny meski jaki zostawilem i jesli juz to bede musial chyba prowadzic pokolenie dzieki klonowaniu cos mi sie zdaje albo zenskie hermic.. kapota i niezle zdziwienie :)) moze to spowodowane jest tym ze jest w mniejszej doniczce i na dodatek z boku ze moze mniej swiatla dociera :)). Przy okazji to go chyba zostawie tyle ze walne jakis pojemnik na niego zeby nie zapylal inne normalne zenskie. :) Ciekawy okaz :))

peace

eye

Well-known member
Buchów
2
hmm raczej moim zdaniem z tego będą (tych nasion) następne hermy ;]

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
na bank beda hermy zrob se makumbe z tego krzaka nei zapylaj czasem o ile juz do tego nei doszlo hehe to masz lipe

kombajn

Well-known member
Buchów
0
z drugiej strony moze pozysskac nasiona i zasiac na dworze zeby ci amatorzy cudzych roslin mieli hermy - taka zemsta, bo pare krzakow w tym roq juz stracilem

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
co ty.. zabić HERMA ! ugotować skubańca i wypić! :)

Lepiej to zrób dosyć szybko bo jak zapyli Ci krzaczory to będziesz miał mało palenia i nic nie warte pestki.

kombajn

Well-known member
Buchów
0
jednak zostawie, poeksperymentuje, postaram sie potem pozyskac nasiona, zasiac 3 zobaczyc czy hermy czy beda normalne choc mowicie ze lepiej wywalic;p, nalozylem na niego butelke 5 litrow bo jest maly, w ogole mam same klony..
w sumie to dla pprzyjemnosci uprawiam sobie

arch

Well-known member
Buchów
0
ja bym to wy***ał z miejsca odrazu

podstawowa zasada: zadnych zywych heram :farao: :pr: ale mi sie wydje ze klony sa na ogl zenskei wiec jak ci sie meski stał? :D :thumleft:

kombajn

Well-known member
Buchów
0
specjalue pobralem zeby potem zapylic i miec pare nasion, a widze ze nie bedzie normalnych.. tylko jeden meski klon i akurat musial sie shermic ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół