meskie krzaki

Wyszukiwarka Forumowa:

siersciuh

Well-known member
Buchów
0
oplaca sie trzymac moze cops bedzie z tego akas makumba hociarz nie wiem

S

Sed

Guest
siersciuh napisał:
oplaca sie trzymac moze cops bedzie z tego akas makumba hociarz nie wiem
Męskie krzaki hmmm... tak jak mówiłeś możesz zrobic makumbe albo je wysusz i spal przez tłoka :wink: ale jak nie masz zamiaru zapylić swoich damek to je poprostu usuń.

Ps.Temat chyba poleci do kosza

KUBELEKDESKA

Well-known member
Buchów
0
Najlepiej jakbys mogl to zbierz pyłek w torebeczke i wyslij do mnie :lol: a ja zapyle zenskiego klona gf i zobaczymy co z tego wyjzdzie co o tym myslisz ???

siersciuh

Well-known member
Buchów
0
nie mam zenskich tylko dwa meskie bo zasadziem tylko dwa ziarnka a na wiecej nie mam warunkow

[ Dodano: 2006-01-28, 21:49 ]
a z tym pylkiem to by byl problem bo ja mieszkam w usa
:alien:

N

nonek

Guest
koles cos kręcisz.. odrazu w usa nie mołes czegos innego wymyśleć ? :lol: haha :alien: mozesz zrobic z nimi co chcesz zrób makumbe czy cos na necie i na forum jest duzo sposobów co mozna zrobic z ziola..

siersciuh

Well-known member
Buchów
0
ja wiem ale krzaki maja dwa miechy i musialbym je trzymac jeszcze ze dwa miechy pod swiatlem i h*j wie czy beda kopac chy nie pahna ladnie ale meskie sa slabe zazwyczaj

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Nonek :D ale masz za***isty awatar... :D aż mam chęć żeby zapalić... ale jaką :!! :D zarąbisty :D ale i tak nie pale od 28 stycznia od katastrofy do wakacji ;) SRT za te OFFTOP !! ale nie moglem sie powstrzymać !!

Co do tematu...

Siersciuch.... jak spalisz meskiego krzaka to i tak zawsze ebdziesz mial faze... nawet chociazby 1g spalisz to it ak sie zalatwisz ze tak powiem... potrzymaj tak dlugo az beda w 2 miechu flow !! a potem ususz wszystkie liscie i spal ;) albo zagotuj na nich mleko iw ypij (ładna faza)

powiedz mi jeszcze siersciuchu jaka to jest odmiana a mzoe załączysz foty? :D

POZDRO

siersciuh

Well-known member
Buchów
0
odmiana byl blue mystick ale juz wydarlem bo puscil zulte kwiatki i nie bylo sensu trzymac a co do zdjec nieda juz rady bo wszysko w worku mam susze ale nie wiem czy to cos kopnie bo smierdzi jak bym to bylo siano z laki ale sprubuje i to hyba z wiadra bo z tego najgorszy badziew kopnie z odrobinka thc

qoqos_83

Member
Buchów
0
ostatnio zostalem (nie?)szczesliwym posiadaczem dwoch meskich WW (niezbyt duze - 4 tyg wega pod envirolight'em), odarlem je z lisci, ktore gotowalem z 50g masla i odrobina wody, nastepnie z masla sporzadzilem 6 ciasteczek (kakao, rodzynki, orzechy, cynamon - maslo straaasznie smierdzialo), bardzo smacznych, zjadlem 3 o godz. 12, po ok. pol godziny zacząłem czuc powolne wkrecanie sie fazy (mile uczucie, ktorego bylem swiadom, ale akurat skupilem sie na czyms innym, wiec dzialo sie jakby obok, normalnie, jak jarasz trwa to kolo minuty, moze do paru, tutaj to byl dluzszy okres i moglem obserwowac kolejne stany i fazy, kolo pierwszej juz ladnie mnie sieknelo, rozpierala mnie duma z tego, ze sie udalo (pierwsza proba, troche sceptycznie do tego podchodzilem, (wczesniej probowalem spalic liscie z wodnej faji, ale zanim cokolwiek sieknelo mialem juz serdecznie ich dosc:)czulem sie dosc euforycznie pobudzony, zupelnie nie jak po ww, wyczuwalnie podwyzszone cisnienie, troche sie posmialem, przez pare godzin pozostalem naparwde zachwycony z efektow, kolo 18 zaczelo powoli przechodzic, ale jak sie kladlem kolo 22 to ciagle jeszcze high byl wyczuwalny

FruToS

Well-known member
Weteran
Buchów
0
zobacz kiedy siersciuch pisal ostatni post...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół