Revers napisał:
a potem pojawiła sie ta jednokomórkowa menda tzn. fr**er który innym prawi morały,wysyła kase w swiat a potem dodaje podpis w profilu że go wy***ali na 150pln
strasznie się do***ałeś do tej sprawy, miałem to pozostawić bez echa? Ciekawe co byś zrobił na moim miejscu kozaczku.
Revers napisał:
Predazzo jesli obserwujesz uważnie forum to zauważyłes że on wszędzie robi zamieszanie i nie tylko ja jeden musze odpisywac na jego posty treści obraźliwej i chamskiej na jego poziomie.
Narazie zrobiłem pojazdówę tylko trzem albo czterem osobom (z kikijonesem się pogodziliśmy

). Poza tym chyba nie jadę tutaj pierwszemu lepszemu użytkownikowi, tylko osobom, które naprawdę napisały coś, co świadczy o ich głupocie.
Revers napisał:
Jest wiele osób którym zaszedł za skóre i wpie****la ryja tam gdzie nikt go nie prosił o jakie kolwiek zdanie.
Patrz wyżej. Jest tylko kilka osób, którym zaszedłem za skórę. Forum jest od "wpie****ania ryja tam gdzie mnie nikt nie prosił", w końcu mogę się wypowiadać, prawda?
Revers napisał:
Moze trzeba bedzie zrobic jakieś głosowanie czy taki uzytkownik dalej powinien przebywać na forum i czy podoba sie innym jego zachowanie i rodzaj wypowiedzi???
Wal się na ryj. może zrobimy takie głosowanie, kto powinien dostać warna, ja czy ty.
Revers napisał:
przemyśl to bo wniosek jest bardzo prosty i oczywistym jest to ze gnojek lubi zaczepki i wyzywki
Pewnie że lubię, ale wyzywam tylko takich głąbów jak ty.
Revers napisał:
i nie tylko ja jeden musze odpisywac na jego posty treści obraźliwej i chamskiej na jego poziomie.
Nikt nie każe ci odpisywać. Poza tym poziom moich wypowiedzi przewyższa twoje, ja chociaż piszę w sposób opanowany, odpieram twoje głupie argumenty tekstami na poziomie, nie piszę jakiś odzywek typu
Revers napisał:
Lubo ty byłes będziesz i zostaniesz jednokomurkowcem na poziomie literowania z cudu powstałym wiatr cie tu przyniusł i wiatr cie z tąd zabierze
lub
Revers napisał:
Jesteś marginesem społecznym z kompleksami albo miałeś ciężkie dzieciństwo bo pewnie jesteś z jakiejś patologicznej rodzinki zrobiony po dynksie za kioskiem a potem znaleźli cie w śmietniku i zabrali do sierocińca dla dzieci z zespołem Downa i wodogłowiem i sie rozczarowali bo okazało sie że to jednokomórkowy typ downa?
Ja swoimi odpowiedziami stwierdzam fakty, a nie piszę to czego nauczyli mnie koledzy.
Revers napisał:
a ze na podwórko juz nie wychodzi bo go każdy po ryju za to leje, to siedzi przed monitorem i klepie bez sensu po klawiaturze aby tylko cos napisać...
słuchaj, już raz ci proponowałem, zeby sie napie****ac, chcesz zebrać ekipy i się tłuc? Nie ma sprawy. Już mnie straszyłeś swoimi kolegami z wołomina czy h*j wie jakiej innej wsi. Za takie coś już powinien być warn, ale ja o tym niestety nie decyduję.
Revers napisał:
niech tam sobie rebelie na chamstwa robia a nie tu zaczepiaja ludzi i robia z siebie klałnów myslac przy tym ze sa tacy cool ze normalnie kazdy chciał by ich znac
My zaczepiamy ludzi? A kto pojechał bogusikowi na temat jego inteligencji i preferencji muzycznych? Od tego zaczęła się ta żałosna dyskusja.
Revers napisał:
a to zwykli niedorobieńcy którzy moga tylko pomarzyc o prawdziwej uprawie a ich wiadomaści z tego zakresu sa na poziomie berka kucanego
Tak sądzisz? Wydaje mi się że wiem całkiem sporo. Uważasz się za mistrza w dziedzinie uprawy? Jesteś żałosny.
Revers napisał:
Jak widać lubo nagle zmienił ton i składnie ale dalej prowokuje swoimi wypowiedziami no i gadaj z dupą to cie osra
Moje wypowiedzi trzymają ten sam poziom odkąd tu przeszedłem. Poza tym studiowałeś wszystkie 900 postów, które napisałem, że wiesz, że nagle zmieniłem ton?