akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Metal?

Wyszukiwarka Forumowa:

Revers

Well-known member
Buchów
1
Lubo ty byłes będziesz i zostaniesz jednokomurkowcem na poziomie literowania z cudu powstałym wiatr cie tu przyniusł i wiatr cie z tąd zabierze :puker:

[ Dodano: 2006-05-09, 20:09 ]
Oj bomble bomble.....juz po 19 wieczorynka sie skończyła do spania.....!!!!!! :pr:

H

haszyszekk

Guest
Revers napisał:
Oj bomble bomble
Ale z ciebie kur**a nieduczona,,, jak już chcesz kogoś obrazac to rób to zgodnie z zasadami poprawnego języka polskiego...
Revers napisał:
Lubo ty byłes będziesz i zostaniesz jednokomurkowcem
Pfff aleś wymyślił... poszedłes matke odwiedzić i to ona ci to podpowiedziała?
Jak tak to idź sprawdź co ma pod łóżkiem... moze znajdziesz swojego jednokomórkowego ojca.
Revers napisał:
juz po 19 wieczorynka sie skończyła do spania
No fakt... jak nie miałeś dziś w przedszkolu leżakowania to mozesz być zmęczony... DOBRANOC :pr:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Revers napisał:
Lubo ty byłes będziesz i zostaniesz jednokomurkowcem na poziomie literowania z cudu powstałym wiatr cie tu przyniusł i wiatr cie z tąd zabierze

Pięcioletnia żona pomogła ci to wymyślić? Jak chcesz mnie dojechać to używaj argumentów które potrafisz poprzeć jakimś faktem, twoj ostatni post chyba pisał jakiś przedszkolak...

Revers napisał:
z cudu powstałym wiatr cie tu przyniusł i wiatr cie z tąd zabierze

buehehehehe idiotko!

Revers napisał:
Oj bomble bomble.....juz po 19 wieczorynka sie skończyła do spania.....!!!!!!

ty jeszcze obejrzysz " M jak miłość" ze starymi co?

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Revers sie popłakał. Następna pokonana osoba na forum. Jeszcze został tylko ziomuś do dojechania w temacie o puff.pl LOL

Revers

Well-known member
Buchów
1
lubo napisał:
Revers sie popłakał.
Tak siadłem w kącie i płakałem dzień i noc ty pok***iony błaźnie! HA! HA!HA!
Jesteś marginesem społecznym z kompleksami albo miałeś ciężkie dzieciństwo bo pewnie jesteś z jakiejś patologicznej rodzinki zrobiony po dynksie za kioskiem a potem znaleźli cie w śmietniku i zabrali do sierocińca dla dzieci z zespołem Downa i wodogłowiem i sie rozczarowali bo okazało sie że to jednokomórkowy typ downa?

lubo napisał:
Następna pokonana osoba na forum.
Normalnie strach sie bać jaki to z ciebie kiler! :cat: (na klawiaturze heh) W realu dostał bys tak w pysk ze bys pluł krwią i by ci ostatnie mleczaki wypadły ty ćwoku obsrany z Wrocławia Ale po co ciebie bic jak ciebie życie bije mózgo***ie genetyczny. Idź sie poskarż wychowacy że jestes tak pier***ty ze dałeś sie wyj***c na 150pln na forum dla ćpónów :cheers: :cheers: :cheers: a potem niech cie dalej oklepują moze zmienia ci wizerunek zdałnionej mordy :pr:
Mam nadzieje ze cie usuną z tego forum, juz jedno ostrzeżenie dostałes ale to i tak zamało...

bogusik2 napisał:
hehe... brygada tępicieli głąbów rusza do akcji
brygada siedemnastoletnich idiotów których podniecaja wyzywki przez internet-ale to juz było...! tylko 8 lat temu. Teraz nawet 12- latki maja ciekawsze zajecia.
Blusowy festyniarz który ma IQ = 0,01 i g**no sie zna na muzyce (juz nie mówie o cannabis)jesli blues mozna tak nazwać :roll: a co lepsze wypowiada sie na temat metalu jak swinia o niebie! Weź sie pier***nij trąbka w baniak ty nieudaczniku życiowy zrób swoiemu idolowi (lubo)pałę z połykiem to może odróżnisz innne dzwieki niz tylko jałowe pitolenie na spier**nej gitarce z czsów PRL.Takiego barachła nie słuchaja nawet emeryci z Parkinsonem! I nie cwaniakuj bo do Zielonki mam rzut beretem i możesz wygrać wycieczke na peryferie Wołomina w bagażniku ze szpadlem małoletnia suko!!! I później mogą tobie zagrać "Dobry Jezu A Nasz Panie" aż sie osrasz ze szczęścia! Dotarło? To spier**** na lekcje muzyki ćwiczyć Dżemowe smutactwa prostaku przy***any!

H

haszyszekk

Guest
Revers napisał:
bo do Zielonki mam rzut beretem
A to mnie zaskoczyło :) Wołomin znam nieźle i lubie to miasto... chętnie sie przejade...
Skoro juz wiesz gdzie mieszkam to pewnie gadałeś z moim znajomkiem, a skoro tak to cie pewnie ostrzegał. Nie ty jeden zje* małpiszonie masz kumpli... a zresztą pewnie i tak bym ich nie fatygował... zapraszam cie szmaciarzu... mozę dam potem na forum fotorelacje :pr:
Revers napisał:
Blusowy festyniarz który ma IQ = 0,01 i gów** sie zna na muzyce (juz nie mówie o cannabis)jesli blues mozna tak nazwać
Pokazales tylko że gówno wiesz o prawdziwej sztuce i jesteś bardziej ograniczony niż banda moherowych babuni przy wspólnym radyjku. Jak nie wiesz czym jest Blues to sie nie wypowiadaj... metal ci nie pasi? ok... nie każdemu pasuje taka muzyka, ale blues dał poczatek wszystkiemu czego mozesz słuchac, więc op** tą muzyke tak naprawde srasz na siebie i swoją gówno wartą reputacje...
Revers napisał:
zrób swoiemu idolowi (lubo)pałę
Lubo nie jest moim idolem, ale bardzo go cenie i szanuje, chociazby za to że ma pojecie o chodowli i nie jest głupim smarkiem, który próbuje straszyć innych kolegami "z kartoteką"...
Revers napisał:
jałowe pitolenie na pier**** gitarce z czsów PRL
Bez komentarza :pr:
Revers napisał:
Takiego barachła nie słuchaja nawet emeryci z Parkinsonem
No i tu sie mylisz :) Nawet jak ktoś go nie słucha na codzień to ma do blusa szacunek, bo wie ze to muzyka z wyższej polki, nie dla idiotów takich jak ty. Nie znam nikogo kto po wysłuchaniu utworu BB Kinga powie coś takiego jak ty... Pewnie dlatego cie nie znam... z niektórymi nie warto sie zadawać :pr:
Revers napisał:
zagrać "Dobry Jezu A Nasz Panie"
Gram na gitarze i przez półtora roku grałem tez w kościele na bielanach... więc sie pier**l
Revers napisał:
Dżemowe smutactwa
Nie wierze ze taka płytka i bezrozumna osoba znalazła kogoś kto chciałby spędzić z nia całe życie... wyszedłeś za ćpunke :scratch:
Jeszcze cos... jak nie masz odwagi na solo to tylko świadczy o tobie... pzdr

[ Dodano: 2006-05-11, 20:07 ]
Nie no.... tak teraz popatrzyłem i sie offtop zrobił jak sk*** :pale:
Niech jakiś mod odetnie część o kłótni i wstawi jako temat do kosza... chyba najlepiej by było... pzdr

R

Rider

Guest
lubo napisał:
Revers sie popłakał. Następna pokonana osoba na forum. Jeszcze został tylko ziomuś do dojechania w temacie o puff.pl LOL
generalnie za kogo ty sie ku**a masz? niebęde podawał wiecej argumętuw cytując, ale stary troszke weś się uspołecznij, nie bronie tu reversa i go nie będe pouczał, ale cibie będe, i mówie ci nie unoś się tyle, i nie wdawaj się w tego rodzaju potyczki bo to tylko skaża forum, mam cię za równego człowieka i mysle że mnie rozumiesz bo niechcem niszczyć tego co jest... a co do delikwętuw to wiesz sam co z takimi robimy, wiec lubo straj się na SPOKOJNIE załatwiać takie sprawy, pozdro

[ Dodano: 2006-05-11, 21:06 ]
revers, uspokuj się, jak chcesz kogoś jechać to ewentualnie w kanciapie, nikogo niezachęcam :silent:

no i nie rubmy tu k***eskiej zadymy, bo brudasy sie obraża :p

Powrut do tematu, na luzie

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Predazzo napisał:
wiec lubo straj się na SPOKOJNIE załatwiać takie sprawy
Ze wszystkich osób w tej dyskusj użyłem chyba najmniej wulgaryzmów, staram się postępować mądrze i logicznie a nie unosić się jak Revers i straszyć mnie koleżkami z przedszkola.

Revers napisał:
Jesteś marginesem społecznym z kompleksami albo miałeś ciężkie dzieciństwo bo pewnie jesteś z jakiejś patologicznej rodzinki zrobiony po dynksie za kioskiem a potem znaleźli cie w śmietniku i zabrali do sierocińca dla dzieci z zespołem Downa i wodogłowiem i sie rozczarowali bo okazało sie że to jednokomórkowy typ downa?
sam to napisałeś czy używasz bluzgatora? Kolejna osoba, która zamiast dojechać sensownymi argumentami, używa tekstów, które nie mają nic wspólnego z dyskusją i nic nie wnosza do tematu, poza pokazaniem głupoty autora...

Revers napisał:
(na klawiaturze heh) W realu dostał bys tak w pysk ze bys pluł krwią i by ci ostatnie mleczaki wypadły
Chcesz się ustawić? Zapraszam. Pewnie jeszcze bogusik2 mi pomoże, więc przyjdz z kolegami, bo inaczej się obsrasz.

Revers napisał:
ty ćwoku obsrany z Wrocławia
śmieszny jesteś.

Revers napisał:
Idź sie poskarż wychowacy że jestes tak pier********ęty ze dałeś sie wyj***c na 150pln na forum dla ćpónów
Wiele osób zamawiało u predatora, co nie świadczy, że są tępi. Znajdź inny argument.

Revers napisał:
Mam nadzieje ze cie usuną z tego forum, juz jedno ostrzeżenie dostałes ale to i tak zamało...
A myślisz, że tobie się żadne nie należą? Między innymi za bycie kompletnym idiotą?

Revers napisał:
brygada siedemnastoletnich idiotów których podniecaja wyzywki przez internet
Ty sam zacząłeś. Wyzywałeś Bogusia i naśmiewałeś się z jego preferencji muzycznych. Poza tym my jedziemy tobie w sposów inteligentny, opanowany i przemyślany, ty raczej piszesz wszystko to co ci tylko wpadnie do małego łebka (niewiele)

Revers napisał:
Blusowy festyniarz który ma IQ = 0,01 i gów** sie zna na muzyce (juz nie mówie o cannabis)jesli blues mozna tak nazwać
Blues i jazz to najbardziej szanowane gatunki muzyczne przez ludzi z innych środowisk. To 'rodzice' innych gatunków.

Revers napisał:
a co lepsze wypowiada sie na temat metalu jak swinia o niebie!
Naucz się mowić po polsku, bo chyba nie znasz tego powiedzenia ze świnią i niebem matole.W przedszkolu was tego nie uczą?

Revers napisał:
zrób swoiemu idolowi (lubo)pałę z połykiem to może odróżnisz innne dzwieki niz tylko jałowe pitolenie na pier**** gitarce z czsów PRL.
Czy to zdanie ma jakikolwiek sens??

Revers napisał:
.Takiego barachła nie słuchaja nawet emeryci z Parkinsonem! I nie cwaniakuj bo do Zielonki mam rzut beretem i możesz wygrać wycieczke na peryferie Wołomina w bagażniku ze szpadlem małoletnia suko!!! I później mogą tobie zagrać "Dobry Jezu A Nasz Panie" aż sie osrasz ze szczęścia! Dotarło?
Ale ty straszny jesteś. uuuuuu

Revers napisał:
To spier**** na lekcje muzyki ćwiczyć Dżemowe smutactwa prostaku przy***any!
Sam jesteś prostakiem idiotko.

Predazzo napisał:
revers, uspokuj się, jak chcesz kogoś jechać to ewentualnie w kanciapie, nikogo niezachęcam

no i nie rubmy tu k****** zadymy, bo brudasy sie obraża

Najlepiej przenieść urywek tematu do kanciapy. Tam sobie pojeździmy do woli.

H

haszyszekk

Guest
lubo napisał:
Najlepiej przenieść urywek tematu do kanciapy
Też tak uważam :)
lubo napisał:
Pewnie jeszcze bogusik2 mi pomoże
Z miła chęcia :)
lubo napisał:
Ty sam zacząłeś. Wyzywałeś Bogusia i naśmiewałeś się z jego preferencji muzycznych
Dzieki lubo za wsparcie :thumright:
Predazzo napisał:
Eh... sory Predazzo ale to chyba nie takie proste... może lepiej jednak wyciąć ten offtop i dac do koszacz czy kanciapy? pzdr

Z

ziomuś

Guest
Widze ze i omnie tu była mowa .HAHAAHAHAHA !! zaraz z krzesła spadne..... RESPECT DLAPredazzo, i Revers,

Revers

Well-known member
Buchów
1
Predazzo napisał:
revers, uspokuj się, jak chcesz kogoś jechać to ewentualnie w kanciapie, nikogo niezachęcam :silent:
Ja jestem całkowicie spokojny :pr: napisałem jak wg.mnie przectawia sie metal...no bo to taka ambitna muzyka ze szkoda gadać.Do tego podałem ironiczną metaforę której tepy siedemnastoletni baran bogusik nie zrozumiał nic a nic po czym napisał jakies bzdury o hevy metalu i pieskach ???żenada totalna :puker: i zrozum takiego czuba o co mu biega???Nastepnie zaczoł mi ublizac a potem pojawiła sie ta jednokomórkowa menda tzn. fr**er który innym prawi morały,wysyła kase w swiat a potem dodaje podpis w profilu że go wy***ali na 150pln i z nerwów mało łubem w ściane nie nap****ala bo taki jest pusty jak bębęn :pl: HAHAHA A ten małoletni ćwok pisze że lubo to doswiadczony growmen :cat: hahahahahahhahahah :cheers: No widac jaki doswiadczony...wiekszego debil**mu nie widzałem! Ale koledzy warci sa siebie na wzajem :thumright:
Predazzo jesli obserwujesz uważnie forum to zauważyłes że on wszędzie robi zamieszanie i nie tylko ja jeden musze odpisywac na jego posty treści obraźliwej i chamskiej na jego poziomie. Jest wiele osób którym zaszedł za skóre i wpie****la ryja tam gdzie nikt go nie prosił o jakie kolwiek zdanie.Moze trzeba bedzie zrobic jakieś głosowanie czy taki uzytkownik dalej powinien przebywać na forum i czy podoba sie innym jego zachowanie i rodzaj wypowiedzi??? Sprawdź moje posty i zobacz czy ja pisze na temat uprawy czy na temat
lubo napisał:
i przemyśl to bo wniosek jest bardzo prosty i oczywistym jest to ze gnojek lubi zaczepki i wyzywki a ze na podwórko juz nie wychodzi bo go każdy po ryju za to leje, to siedzi przed monitorem i klepie bez sensu po klawiaturze aby tylko cos napisać...

A temu drugiemu w to graj :cheers: i też mało sie nie oszcza z podniecenia jak zobaczy że idol lubo cos napisał i kogos powyzywał po czym sam składa literki i wciska enter.Maja swoje forum to niech tam sobie rebelie na chamstwa robia a nie tu zaczepiaja ludzi i robia z siebie klałnów myslac przy tym ze sa tacy cool ze normalnie kazdy chciał by ich znac :bounce: a to zwykli niedorobieńcy którzy moga tylko pomarzyc o prawdziwej uprawie a ich wiadomaści z tego zakresu sa na poziomie berka kucanego :thumbdown:
Jak widać lubo nagle zmienił ton i składnie ale dalej prowokuje swoimi wypowiedziami no i gadaj z dupą to cie osra :thumleft:

H

haszyszekk

Guest
Revers napisał:
napisałem jak wg.mnie przectawia sie metal...
Nie pisałeś tylko o tym... z reszta wyrażanie swojego zdania w taki sposób jest chamskie, obraźliwe i denerwujące. Jeżeli nie słuchasz tej muzyki i nie wiesz o co tak na prawdę w niej chodzi (bynajmniej nie o picie krwi ani okrzyki ave satan) to po co sie wypowiadasz?
Revers napisał:
A temu drugiemu w to graj i też mało sie nie oszcza z podniecenia jak zobaczy że idol lubo cos napisał i kogos powyzywał po czym sam składa literki i wciska enter
Zażucasz mi że chodze za lubo i "walcze", że jest moim idolem...
Ten pomysł sam w sobie jest bardzo niedojrzałi i co więcej nie na miejscu...
Predazzo napisał:
Staram sie dostosowac do tego co powiedział mod i nie pisze tu więcej bluzgów...
Więc bądź tak miły i odwdziecz sie tym samym.
Bardzo żałuje że Sleja sie nie pokazuje na forum ostatnio bo on był wybytnym specjalistą w zwalczaniu debilizmu i promowaniu poprawnej polszczyzny na forum...
Revers napisał:
gnojek lubi zaczepki i wyzywki
wg mnie to bardziej tyczy sie ciebie niż Lubo, ponieważ to ciebie nikt tu nie prosił o zdanie i to ty wtrąciłeś tu swoj post, który wywołał ten cały spór...
Revers napisał:
którzy moga tylko pomarzyc o prawdziwej uprawie a ich wiadomaści z tego zakresu sa na poziomie berka kucanego
Skoro tak bacznie śledziłeś posty Luba i pewnie moje tez to powinieneś wiedzieć, że jestem poczatkującym growerem i nie twierdze ze wiem wszystko.
Jeżeli moge w czymś komuś pomóc to zawsze to robie, ale takich jak ty niestety nie toleruje. Straszysz mnie jak już wielu próbowało i co ci z tego przyjdzie?
Jestem z tych ludzi, których to bardziej denerwuje niż sprowadza do pionu (w tym przypadku pionu, który ty wyznaczasz), więc nie próbuj tego więcej.
Revers napisał:
ironiczną metaforę
A moze raczej ty nie zrozumiałes odpowiedzi na nią (musze powiedzieć ze nie udała ci sie za bardzo ta "metafora"...)
Revers napisał:
Maja swoje forum
To forum, o którym myślisz jest dziełem Luba i nie jestem tam ani adminem, ani modem. Udzielam sie tam kiedy jest potrzeba. Jeżeli nie masz na jakiś temat odpowiednich informacji to je zdobądź i nie strzep sobie języka. pzdr

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Revers napisał:
a potem pojawiła sie ta jednokomórkowa menda tzn. fr**er który innym prawi morały,wysyła kase w swiat a potem dodaje podpis w profilu że go wy***ali na 150pln
strasznie się do***ałeś do tej sprawy, miałem to pozostawić bez echa? Ciekawe co byś zrobił na moim miejscu kozaczku.

Revers napisał:
Predazzo jesli obserwujesz uważnie forum to zauważyłes że on wszędzie robi zamieszanie i nie tylko ja jeden musze odpisywac na jego posty treści obraźliwej i chamskiej na jego poziomie.
Narazie zrobiłem pojazdówę tylko trzem albo czterem osobom (z kikijonesem się pogodziliśmy :) ). Poza tym chyba nie jadę tutaj pierwszemu lepszemu użytkownikowi, tylko osobom, które naprawdę napisały coś, co świadczy o ich głupocie.

Revers napisał:
Jest wiele osób którym zaszedł za skóre i wpie****la ryja tam gdzie nikt go nie prosił o jakie kolwiek zdanie.
Patrz wyżej. Jest tylko kilka osób, którym zaszedłem za skórę. Forum jest od "wpie****ania ryja tam gdzie mnie nikt nie prosił", w końcu mogę się wypowiadać, prawda?

Revers napisał:
Moze trzeba bedzie zrobic jakieś głosowanie czy taki uzytkownik dalej powinien przebywać na forum i czy podoba sie innym jego zachowanie i rodzaj wypowiedzi???
Wal się na ryj. może zrobimy takie głosowanie, kto powinien dostać warna, ja czy ty.

Revers napisał:
przemyśl to bo wniosek jest bardzo prosty i oczywistym jest to ze gnojek lubi zaczepki i wyzywki
Pewnie że lubię, ale wyzywam tylko takich głąbów jak ty.

Revers napisał:
i nie tylko ja jeden musze odpisywac na jego posty treści obraźliwej i chamskiej na jego poziomie.
Nikt nie każe ci odpisywać. Poza tym poziom moich wypowiedzi przewyższa twoje, ja chociaż piszę w sposób opanowany, odpieram twoje głupie argumenty tekstami na poziomie, nie piszę jakiś odzywek typu
Revers napisał:
Lubo ty byłes będziesz i zostaniesz jednokomurkowcem na poziomie literowania z cudu powstałym wiatr cie tu przyniusł i wiatr cie z tąd zabierze
lub
Revers napisał:
Ja swoimi odpowiedziami stwierdzam fakty, a nie piszę to czego nauczyli mnie koledzy.

Revers napisał:
a ze na podwórko juz nie wychodzi bo go każdy po ryju za to leje, to siedzi przed monitorem i klepie bez sensu po klawiaturze aby tylko cos napisać...
słuchaj, już raz ci proponowałem, zeby sie napie****ac, chcesz zebrać ekipy i się tłuc? Nie ma sprawy. Już mnie straszyłeś swoimi kolegami z wołomina czy h*j wie jakiej innej wsi. Za takie coś już powinien być warn, ale ja o tym niestety nie decyduję.

Revers napisał:
niech tam sobie rebelie na chamstwa robia a nie tu zaczepiaja ludzi i robia z siebie klałnów myslac przy tym ze sa tacy cool ze normalnie kazdy chciał by ich znac
My zaczepiamy ludzi? A kto pojechał bogusikowi na temat jego inteligencji i preferencji muzycznych? Od tego zaczęła się ta żałosna dyskusja.

Revers napisał:
a to zwykli niedorobieńcy którzy moga tylko pomarzyc o prawdziwej uprawie a ich wiadomaści z tego zakresu sa na poziomie berka kucanego
Tak sądzisz? Wydaje mi się że wiem całkiem sporo. Uważasz się za mistrza w dziedzinie uprawy? Jesteś żałosny.

Revers napisał:
Jak widać lubo nagle zmienił ton i składnie ale dalej prowokuje swoimi wypowiedziami no i gadaj z dupą to cie osra
Moje wypowiedzi trzymają ten sam poziom odkąd tu przeszedłem. Poza tym studiowałeś wszystkie 900 postów, które napisałem, że wiesz, że nagle zmieniłem ton?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół