• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Metoda oświetlenia 12/12 od samego początku jaki efekt?

Wyszukiwarka Forumowa:

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Siemanko !Montuje dodatkowo następnego boxa ale na 3-4 roślinki wszytkie są femionizowane WW-BB-i 2xJH,mianowicie mam pytanie ???Czy ktoś z was uprawiał od początku 12/12 czy szybciej zakwitnie wiem ze plon bedzie mniejszy ale niemam wyjscia jestem ograniczony z czasem na ten rok,prosze o jakies linki z fotorelacjami takiej uprawy nasion femi albo reg.nie auto z gory dziekówka bede sypał buchy ELO!:zjarany:

RobRoy

Well-known member
Weteran
Buchów
2
za "mojej kadencji" na forum (od 2009r.) były z powodzeniem (tzn. z pozytywnym efektem) prowadzone uprawy 12/12 do początku. Roślina kwitła jak tylko była do tego zdolna biologicznie.
Każda roślina miała 1 top z tego co pamiętam.
Ilość gram z rośliny była mocno ograniczona w stosunku do długiego vega, dużych korzeni i wielu topów, ale było szybko. Coś za coś.

Cybuch

Well-known member
Buchów
0
tzw Jazda bez wega.Raczej na komercje sie nie nadaje

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
12/12 imho opłaca się, gdy mamy do czynienia z długokwitnącymi odmianami - głównie sativa. taki haze, który kwitnie powiedzmy ok 80 dni i wyciąga się przy tym mocno, da radę bez wega urosnąć przyzwoicie, natomiast indica, która kwitnie ~60dni i w zasadzie tylko puchnie, nie będzie odpowiednia.

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Dziękówa JIM i właśnie o konkrety mi chodziło.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół