- Buchów
- 22,580
GMO to GSC x Chem.A to nie jest GMO? Czy poprostu tak jakaś odmiana zmutowala?
GMO to GSC x Chem.A to nie jest GMO? Czy poprostu tak jakaś odmiana zmutowala?
nie polecam.No to lepiej chyba się sprawdzi frisian duck, bo na spocie pewnie będę raz na parę tygodni.
Czemu tak go nie polecacie, co z nim jest nie tak? Może jakieś alternatywy?nie polecam.
kolega wyzej Ci odpowiedzial. Wychodzi z tego miotla i do tego nie klepieCzemu tak go nie polecacie, co z nim jest nie tak? Może jakieś alternatywy?
Mordo, mi też zależy na topach. Nie wiedziałem, że jest z nimi aż tak źle. No to idę mysleć nad innymi odmiankami.Powiem Ci. Mamy głęboko te liście. Tu interesujemy się kwiatami. Kwiaty mają być cacy i piękne, i pachnące jak ambrozja.
wygląda bardziej jak bastard abc, a jakość suszu budowa taka jak duckfoot, tutaj widać lepszy cukier, tak czy siak Supa freak nie jest sianem jak ktoś pisał wcześniej, jest to bardzo dobre palenie i mocne .Omg... Jak chcecie topy z innymi liśćmi to ogarnijcie na ig typa @binchicken_pics
napisałem że ta z foty od ciebie ma dużo lepszy cukier, niż duck foot , ale struktura topka taka sama. dobrze ze ty masz coś w głowie.Po Twoich wywodach wnoszę, że siano masz w głowie.