• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Microoo BOX!!

Wyszukiwarka Forumowa:

poczatkujący123

Well-known member
Buchów
0
Witam Wszystkich <lol>, otóż wpadłem na eksperymentalny pomysł . Mam pudełeczko o wymiarach ; 12x12x33:pl: ( szer x dł x wys) i mam zamiar zrobić z tego micro boxa . Wiem że trudno sobie to wyobrazić , ale ,,mam zamiar " coś takiego skombinować . W środku zamontował bym żarówke np. 11w , i 1 wiatraczek mieszający 80mm , w środku była by jakaś doniczka i ewentualnie jakaś siatka czy coś . Środek wyłożony by był folią aluminiową . Myślałem żeby tam wsadzić LR2 czy coś podobnego ;] Rady i z***ki mile widziane . :crazy::jaraczz::freak:<coolpalacz>

BaxBany

Well-known member
Buchów
0
wyższe by to musiało być, odlicz sobie wysokość doniczki i światła = ile zostaje? :lol3:

poczatkujący123

Well-known member
Buchów
0
Doniczka ok 10cm , żarówka + mały odbłyśnik z puszki to z 8cm więc zostaje z 23cm

MacGreen

Well-known member
Buchów
0
Żarówka 11w? Nie za mało? Wsadź chociaż jakąś 23 co by 1500 lum dawała :spalony: Bo taka 11 to ile może dawać? 700:sunny:?

oleander

Well-known member
Buchów
0
Powierzchnia 0.0144 m . Potrzeba optymalnie ok 720 lum . Nie wiem jak to policzyles ale majac 33 cm wysokosci odejmujac 10 cm na donice i na lampe te 8 cm to zostaje ci 15 cm na planta1.Jakby udalo ci sie znalezc kompakta nie dluzszego niz 12 cm (bez gwintu) to moglbys dac go poziomo(zrobil bys z boku dziure na gwint a oprawke zakrecil na zewnatrz) i zaoszczedzil pare cm na wysokosci . Jakbys pokombinowal to moglo by sie udac . Pozdro

zaki

Well-known member
Buchów
0
Widziałem kiedyś w necie takie mniej wiecej wielkości kartonbox, służył on jako inkubator do wysadzenia na out

poczatkujący123

Well-known member
Buchów
0
a jak by się udało coś takiego zmontować to jak myślicie ile g by było z Lowrayderka ?:D

Marty Mcfly

Jam jest prawda
Buchów
1
Widziałem niegdyś na zagranicznych stronach dużo mniejsze projekty zakończone produktem, więc wszystko kwestią twojej wyobraźni i nie daj się zrazić przez takich którym jej brakuje. Gdybym miał strzelać to wyjdzie Ci spod tego 1-5g jeśli to twój pierwszy raz. Ale będzie to trudne zadanie.

ZbijBucha

Well-known member
Buchów
0
wszystko da sie zrobić, sam kiedyś dla frajdy uprawiałem w pudełku po butach, plant mikro to fakt, żarówka 18w, ściereczka zamoczona w słoiku i do przodu. Taki mikro box nie potrzebuje prawie wentylacji, otwierałem go tylko powiedzmy 2 razy dziennie na chwile. Zobaczysz jak to działa jak wystartujesz, metodą prob i bledow dojdziesz do celu. Pozdro

poczatkujący123

Well-known member
Buchów
0
Dzięki Marty Mcfly za słowa otuchy , zobaczymy co da się zrobić może wystartuje z jakąś fotorelacją ;) a i jeszcze jedno jaką odmianę byście tam wsadzili ? Myślałem nad Lowrayderem co o tym sądzicie ?

dudens24

Well-known member
Buchów
0
12x12x33wysoki a jaki głeboki?bo jesli bys zapodał dosc głeboki to cos by mogło z tego byc chodzi o doniczke zeby zapewnic duzo ziemi ,chociaz marnie to widze ale z checia popatrze na ten experyment wiec do dzieła:)na taki mikro box to zarówka 23w by stykła 11 to zamało.

GrowMen1

Well-known member
Buchów
0
Fajny pomysł fajny:) na fotorelację będę czekał;> mam nadzieje że się doczekam:p:spalony:

FaceBuch

Member
Buchów
0
A o to moja konstrukcja z kolumny tonsila:spalony: Wszystko da się zdemontować i z powrotem złożyć kolumnę :joker:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół