Miedzian 50 WP - Dawkowanie

Wyszukiwarka Forumowa:

Noname97

Well-known member
Buchów
0
Siemano! Mam pytanie. Zakupiłem miedzian i chciałbym się dowiedzieć jak go dawkowac mniej więcej na litr wody. I ile trwa karencja tego środka, ( slyszalem, ze kolo tygodnia, ale czy to prawda ) bo mam jeszcze topsina i chciałem spryskiwac na zmianę.

BigDog

Pies na gambe
Weteran
Buchów
0
A na opakowanie cięzko spojrzeć ? Etykietkę możesz na necie znaleźć...ku**a mać!

Noname97

Well-known member
Buchów
0
A na opakowanie cięzko spojrzeć ? Etykietkę możesz na necie znaleźć...ku**a mać!

Na etykiecie jedynie co pisze i teraz to zauważyłem to karencja, dawkowanie też jest, ale mnie nie interesuje dawkowanie na brzoskwinie czy gruszki tylko nasze piękne panny, więc jeżeli ktoś byłby łaskawy i mniej nerwowy niż kolega u góry to dzięki!
PS. Do Ciebie BigDog, jeżeli nie masz nic ciekawego do przekazania i wk***ia Cię to, że pytam się o coś na forum, chodź od tego jest i każdy ma prawo do zadawania pytań to na ch*j wchodzisz w ten post i go jeszcze bez sensu komentujesz.

O

OdcieńZieleni

Guest
A co mieli Ci napisać jakie dawkowanie na MJ? :freak:
dosłownie 3 sek szukania ziomek i takie coś znalazłem : https://www.forum.haszysz.com/showthread.php?68198-Miedzian-50WP
a kolega wyżej ma racje bo forum jest zaśmiecane takimi głupimi pytaniami, na które są odpowiedzi, wiec zanim załozysz nastepny taki temat, wpisz w wyszukiwarke szukana fraze ... a nikt za Ciebie nie bedzie szukał

Noname97

Well-known member
Buchów
0
A co mieli Ci napisać jakie dawkowanie na MJ? :freak:
dosłownie 3 sek szukania ziomek i takie coś znalazłem : https://www.forum.haszysz.com/showthread.php?68198-Miedzian-50WP
a kolega wyżej ma racje bo forum jest zaśmiecane takimi głupimi pytaniami, na które są odpowiedzi, wiec zanim załozysz nastepny taki temat, wpisz w wyszukiwarke szukana fraze ... a nikt za Ciebie nie bedzie szukał

Szukałem przed napisaniem i nigdzie nie umiałem znajsc konkretnej odpowiedzi :)
Dzięki! :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół