• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Miejscówka - przesadzenie.

Wyszukiwarka Forumowa:

naBakany

New member
Buchów
0
Witam,

mój problem polega na tym że wybrałem złą miejscówkę na posadzenie krzaczka. Ma już około 2 miesięcy (cały czas jest w fazie wzrostu) - jest to AK-47 femi, auto.

Chce zmienić miejsce na inne, gdyż naraża mnie na niebezpieczeństwo (za bardzo publiczne miejsce).
Czy przy takiej fazie wzrostu da radę ją wykopać i przesadzić w inne miejsce - aby nic jej nie uszkodzić ?

Proszę o szybciutką pomoc.

Pozdrawiam.

oleander

Well-known member
Buchów
0
Lap szpadel i wykopuj z jak najwieksza bryla ziemi im wieksza tym mniejsza szansa pourywania korzonkow nie obtrzepuj ziemi , laduj do wiadra i gotowe .Jak wsadzisz w nowe miejsce spryskaj asahi sl i powino byc ok . Pozdro

Packer

Active member
Buchów
0
Asahi to specjalny preparat do roślin które były strestowane np przesadzeniem, natomiast biohomus to zwykły nawóz, więc raczej podlanie biohomusem nie pomoże roślinie w przyswojeniu się na nowych terenach. Ja sam mam w planach przesadzenie 2 metrowej rośliny niestety siłą wyższa.

oleander

Well-known member
Buchów
0
Asahi jest po to aby wydobyc roslinke ze stresu jest stymulatorem plonowania a biohumus to zwykly nawoz na weg . Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół