• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

miejsce, czas, klimat, okoliczności

Wyszukiwarka Forumowa:

EL_KoToZz

Member
Buchów
0
proponuje tu pisac gfdzie jak i kiedy w jakich okolicznościach lubimy przypalic sobie sqna :p:p ja np luie zrobic sobie wieczór thc mistrzowski klimat mój pokój sam w domu nuta hg molesty bez cenzury i zasluzony gruby blant to najlepszy klimat na weczór po zieckim dniu :p

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
ja lubie palić zawsze i wszędzie nie ważne miejsce ważni są dlamnie ludzie z którymi pale.pzdr

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
no wlasnie nie wazne gdzie wazne z jakimi ziomkami :queen: :queen: :queen: ja lubie zebrac sie w 3-4 osoby na nocke,TV,jakas konsola (PS2,XBOX) i duzo baku :cheers: tak jak 2 dni temu :king: :king: :king:

Patron

Well-known member
Buchów
1
ja lubie palic na spokojnie w miejscu bez przypału z 2 max 3 osobami

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
z czasem zaczniecie palic sami nie daj big by zaczely sie walki miedzy swoimi lob szczurowanie jeden drugiemu kradnie heh ciezkie jazdy elo ja jaram z zaufanymi osobami elo:)

Orto

Well-known member
Buchów
0
ja uwielbiam palic u siebie na chacie z ziomkami dobry klimat jak mamuska wchodzi i haslo : wy znowu palicie ?:D

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hehe ja tez lubie palicu siebie na chacie hehe!!ale tez spoko jest naprzyklad na lace, kolo szkoly(po lekcjach) w pracy:D,a nawet ina przystanku.heh taki mialem wczoraj przypal ze pale sobie z lufki a niezauwazylem jak pi**y przejechaly 5metrow kolomnie...!!niedosc ze mialem sorcik to takze pixy i speeda...och moglo byc grobo...:/ :geek:

K

kurak

Guest
najlepsze sa przypalowe miejscowki:D:D kiedys kopcilismy w kibelku w tesco:D ale piz*a byla na sklepie:) polecam bardzo taki motyw:D

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
to chociarz nie polecaj ani nie namawiaj do przypalu :tongue:

ja lubie palic w pare osob gdzies gdzie jest jak najmniejszy przypal
wtedy nikt sie nie shizuje niepotrzebnie

3

3ar7ol

Guest
Patron, no to mamy cos wspolnego:D <lol> dobrze sobie jakis film zapuscic,jakies gastro:) cos:p:)
wszystko co piękne ! :flower:

peace :)

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
no tak ale u mnie czesto konczy sie na samymym gastro bez ogladania filmu:p :geek:

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Hehe, mam ten sam problem, wczoraj wraz z kumplami opie****iliśmy pół lodówki :D.

jaracz

Well-known member
Buchów
0
Ja lubię tylko jedną miejscówkę - na ławce przed moim blokiem (dokładnie w mojej klatce, ławka jest dokładnie pod oknem że ją widac całkowicie)
Kiedy jaramy i starsza wyczai to myśli że pety jaramy proste :jocolor:

PS. Przystopujcie troszkę z tymi błędami ort. poważnie piszę, pierwsze posty wyglądają okropnie, czy na forum wszyscy mają orzeczenia?

EL_KoToZz

Member
Buchów
0
tak macie racje ludzie to z kim sie pali jest wazne nawet wazniejsze niz miejsce ale to jak i gdzie palimy to jest czesc klimatu gdy jest dobry klimat bakanki sa lepsze ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół