nasiona marihuany

Mieszajacy do 0.72m2

Wyszukiwarka Forumowa:

LampaUV

Well-known member
Buchów
2
Czesc. Zrobilem sobie boxa 120x60 i nie mam w srodku tego stelazu, tych rurek metalowych stad pytanie. Jaki wiatrak mieszajacy tam wlozyc? Myslalem o kolumnowym ale nie wiem czy nie bedzie za mocny. Ewentualnie moge cos skonstruowac tak zeby powiesic te klipsowe. Macie jakies pomysly? Pozdrawiam.

Jeremi

Well-known member
Buchów
29
Czesc. Zrobilem sobie boxa 120x60 i nie mam w srodku tego stelazu, tych rurek metalowych stad pytanie. Jaki wiatrak mieszajacy tam wlozyc? Myslalem o kolumnowym ale nie wiem czy nie bedzie za mocny. Ewentualnie moge cos skonstruowac tak zeby powiesic te klipsowe. Macie jakies pomysly? Pozdrawiam.
Jako mieszający to byle jaki wiatrak podola co ?

Jeremi

Well-known member
Buchów
29
No nie wiem, chyba nie. Nie mow ze mieszajacy o mocy 5W nada sie do boxa 1.2x1.2 np
No wiadomo ze nie, chodzi mi o jakiś wiatrak domowy nawet, a taki znajdziesz za 50 zł.

LampaUV

Well-known member
Buchów
2
Rozumiem ale mi chodzilo o to czy kolumnowy powiedzmy o mocy 45W nie bedzie za mocny do boxa 120x60. Zeby roslin nie lamal, a raczej rosliny, ktora bedzie stala tuz obok niego.

Jeremi

Well-known member
Buchów
29
Rozumiem ale mi chodzilo o to czy kolumnowy powiedzmy o mocy 45W nie bedzie za mocny do boxa 120x60
No raczej za mocny będzie, jak pokój w trymiga wywietrzy to o boxie już nie wspominam

Fruvita

Well-known member
Buchów
191
3x went komputerowy 140mmx140mm, sklejasz klejem na gorąco, łączysz pod zasilacz 12V 2A i masz na prawie całą głębokość boxa. A portalu zaczynającym się na A takie wentylatory masz po 5zł, nie pamiętam ile pchają ale coś w okolicach 100m3/h, zasilacz 10 zł i za 20-30zł masz mieszak+ trochę Twojej pracy.

Chyba, że chcesz gotowca to zainstaluj 2 sztuki 5W w boxie po bokach, ale to już koszty >100 zł

LampaUV

Well-known member
Buchów
2
3x went komputerowy 140mmx140mm, sklejasz klejem na gorąco, łączysz pod zasilacz 12V 2A i masz na prawie całą głębokość boxa. A portalu zaczynającym się na A takie wentylatory masz po 5zł, nie pamiętam ile pchają ale coś w okolicach 100m3/h, zasilacz 10 zł i za 20-30zł masz mieszak+ trochę Twojej pracy.

Chyba, że chcesz gotowca to zainstaluj 2 sztuki 5W w boxie po bokach, ale to już koszty >100 zł
Dzieki za propozycje. A jak z wytrzymaloscia takich wentylatorow? Masz jakies doswiadczenie?

Fruvita

Well-known member
Buchów
191
U mnie 2 miesiące dmuchają 24/7 i działają

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół