• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Mieszanka 2 nawozów

Wyszukiwarka Forumowa:

banner_hulk

Well-known member
Buchów
18
Siema, mam pytanie mam 2 pomidorki na out i znalazłem dwa nawozy, Biohumus Extra w pełni naturalny kwiaty kwitnące i
Agrecol Nawóz do storczyków

Moge zmieszac te dwa nawozy, normalna dawką (krzaki juz kwitną),
czyli: na litr wody 3 ml Agrecol i 3 nakretki biohumusa, czy to przypadkiem im nie zaszkodzi? 1 roslinka jest mala a druga troche wieksza lecz ma duzo zoltych lisci sklad agrecol to:
Kod:
N-P-K   5-5-5

Jakbyscie pomogli to bylbym bardzo wdzieczny poniewaz jest to moja pierwsza uprawa i dopiero sie ucze..:spalony:

Vegi

Well-known member
Buchów
0
jeżeli ten agrekol ma wyrównane NPK to tylko wzmocni biohomusa jeżeli chodzi tylko o NPK a jeżeli o mikro i maro elementy to jeden może uzupełnić drugiego

---------- Aktualizacja posta 18:49 ---------- Czas poprzedniego posta 18:38 ----------

a dwa to podlewaj dopiero po 2 tyg. życia roślinki 1/2 zalecanej dawki a nawozy rozpuszczaj w wodzie i podlewaj po całej powierzchni doniczki/dołka

---------- Aktualizacja posta 18:56 ---------- Czas poprzedniego posta 18:49 ----------

po trzecie to dolomit bo ostatnio dużo deszczy a one zwiększają ph gleby czyli 2-3 garście pod suke .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół