• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

mieszanka na outdoor

Wyszukiwarka Forumowa:

Eko

997
Weteran
Buchów
23,589
Odznaki
13
u mnie znów nie chciały rosnąć, a miałem coś pomiędzy Piaski słabo gliniaste - gliny średnie.
Qp/qg, gleba lekka ale żeby mieć pewność trzeba by zobaczyć na własne oczy

Ayahuaska

Well-known member
Buchów
5,629
Znajdę zdjęcie to wstawię za chwilę.
DSC01188.jpg

CIMG3209.jpg

CIMG3208.jpg

@Eko coś takiego, jeszcze mam gleby murszowate do dyspozycji 😃

RickK

O T h C
Buchów
1,000
Odznaki
6
mi w glinie rosło jak trza, akurat bez wymiany gleby.
Można wszystko, @drzewiec z piachu jakie dorodne robi to szok
Bo to chwast co i w g*wnie by wyrósł, od ziemi zależy jeszcze co na nim wyrosnie i ile, widziałem rośliny na piaskach i radziły sobie całkiem dobrze, jedynie wołały częściej o wodę,
u mnie znów nie chciały rosnąć, a miałem coś pomiędzy Piaski słabo gliniaste - gliny średnie.
U mnie było podobnie, rosło, ale małe i brzydkie, po wymianie ziemi itp. jakoś zaczeło to wyglądać

Eko

997
Weteran
Buchów
23,589
Odznaki
13
ziemi sklepowej, wymieszałem z tą co wyżej i rosły fajne planty, w zeszłym roku dałem jeszcze więcej
No rosły na tyle ile korzeń im pozwolił czyli jak były duże dołki i wzruszona gleba to efekt będzie ale jakbyś wykopał dół 2l i rzucił roślinę to by była lipa, jakbyś wrzucił sama taką ziemię to po deszczach by była klucha

Ayahuaska

Well-known member
Buchów
5,629
Robiłem standardowe dołki, na szerokość szpadla, głębokość około 2 szpadle. Mieszanka luźna, ewidentnie brakowało wody. Spociwo jest fajne ale trzeba liczyć na farta z opadami i traktuję to miejsce jako bonus,. instaluje tam zawszę coś z dłuższym wegiem.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół