akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

mieszanki dila

Wyszukiwarka Forumowa:
H

hi3ronim

Guest
mam pytanie do osob ktore kupują/ kupowaly ziółko od dila

macie jakies sposoby na rozpoznawanie z czym i czy wogole byl jakis majeranek itp dodawany to ziola ?

z gory dzieki za odp. :queen:

H

hi3ronim

Guest
przeciez nie powiedzialem ze nie rozrozniam.

chcialem sie dowiedziec po prostu czy i jak osoby kupujace od dila sprawdzaja
'jakosc'

peace

J

Jose

Guest
ja mam niezawodna metode. Biore bletke robie filterek i w lape zapalniczke i po 10 minutach wiem czy dobre czy nie...

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
*Mr.Green* napisał:
pomyśl o piasku który tam możesz tradić bo tak najczęściej żenią kut*sy

ze niby dosypuja piasek do ziola?? czy zle zrozumialem

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hehe spodkalem sie kiedys z zielem z majerankiem byl w biale sprzecik ciezko wiec bylo zauwazyc ale czuc majeran jak nic dopelnienie do ziela hhehe czwanego lisa nei przechytrza elo:) :thumright:

R

Raz

Guest
*Mr.Green* napisał:
bardziej pomyśl o piasku który tam możesz tradić bo tak najczęściej żenią kut*sy
panowie, jaki piasek? ja się nigdy nie spotkalem z czymś takim, jak paliłem z niby znawcą czyste to mi właśnie pierdział o piasku a to nie był piasek tylko to z czego się hasz robi czyli żywica

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hehe to bardzo byl by ten proszek o malej ziarnistosci,innym troche kolorze i wogule o innej konsystencjito jest ziwica gdy sie wysuszy!!w kazdym badz razie jak rozdrabniam palenie i mam zulte z tego palce to wiem ze dobry jest staff

drexter

Well-known member
Buchów
0
ja nie mam problemu jak kupuje znaczy kupowalem to zawsze bralem koty nabite nigdy rozrobionego gowna ktore bylo macane przez kilkadziesiat osob :D taka jest moje kwestia :queen:

G

GrowFather

Guest
rużnie jest, różnie było i różnie będzie dlatego lapiej uprawiać samemu .takie moje zdanie :jocolor:

P

pit-pawel1

Guest
z tym majerankiem to prawda... kumpel kiedyś dostał worek majeranku pomieszanego z zielskiem ...

D

DeWu

Guest
dily takie wieksze sypia piaskiem z klepsydry albo zelatyne jak ziolo jest jeszcze mokre i sie przykleja tak robia u mnie w miescie albo takie juz tutaj trafia a robia to poto zeby zwiekszyc wage.ELO.

w3ga

Member
Buchów
0
czasem sie zdarza, ale zadko... sam bylemswiadkiem jak gowniaza tak zrobili...

gomeS

Well-known member
Buchów
0
Piasek - owszem
Majeranek - myślałem że dill mi wciska nie raz (dosypuje)
ale raz spotkalem innego kolesia co rzuca towarem, i pytalem czy ma coś zajrac, powiedzial ze ma dla gówniarzy z majerankiem wiec moze ze mna zajarac to za free... i teraz wiem ze nigdy nie dostalem ziela z majerankiem, ochydny suchy obleśny smak.... ;/ to od razu czuc wiec jesli nie jest sie idiotą to sie tego nie dostanie :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół