• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Milicja helikoptery a plantacje.

Wyszukiwarka Forumowa:

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
606
Odznaki
1
Witam, mam takie pytanie załóżmy że
Psy znalazły plantacje no i latają helikopterem
a ktoś inny ma plantacje w odległości jakiś 5km
Czy jest szansa że oni ją wykryją z helikoptera?
Latają bardzo nisko praktycznie gołym okiem pewnie wszystko widzą,
powiedzmy że krzaki są w jakiś pokrzywach i są drzewa w około

D

delete

Guest
Jeśli latają bardzo blisko to zawsze jest szansa że zobaczą.
Na twoim miejscu bym je zamaskował zieleniną a przynajmniej "wtopił" w otoczenie :colors:

Phnom

#support
Weteran
Buchów
1,689
Odznaki
3
Polske stać na to żeby helikopterem szukać spotów ? Na pewno jak przelecą nisko to zauważą, ale jak znaleźli jednego to skupią się właśnie nad nim :smokee:

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
polska i helikptery??? to nei USA gdzie na walke z narkotykami DEA dostaje taka kase ze im z checia idzie taka robota! polscy psiarze co najwyzej sobie moga samochodami pojeżdzic, a i tak nei za bardzo bo musza sie rozliczac ile jeżdza i ile benzyny spalili hehe wacki *****e

Backspace

Well-known member
Buchów
0
ja mieszkam na wsi a helikoptery latają w okresie wakacyjnym.... myśle że to kwiestia zamaskowania

essey

Well-known member
Buchów
0
nie wszystkie śmigłowce są policyjne

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
a ja myślałem, że ktoś tu umieścił fajne opowiadanie z gatunku "teoria spisku"... zawiodłem się, oj zawiodłem...

chociaż... jak się temat rozwinie to może będzie co poczytać? hmmm... na wszelki wypadek zrobię sobie ten popcorn...

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
606
Odznaki
1
polska i helikptery??? to nei USA gdzie na walke z narkotykami DEA dostaje taka kase ze im z checia idzie taka robota! polscy psiarze co najwyzej sobie moga samochodami pojeżdzic, a i tak nei za bardzo bo musza sie rozliczac ile jeżdza i ile benzyny spalili hehe wacki *****e

Bierzmy na to że może nie oni latają ale w tej samej sprawie poszukiwania konopii w okolicy. Też mi sie wydaje że to zależy od zamaskowania,
a orientujecie sie w jakiej odleglosci od drzew latają helikoptery?

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
nad drzewami lataja raczej wysoko, nad miastami troche niżej-ja takie wysnulem wnioski jak swego czasu sie przypatrywałem, ale tacy paralotniarze na przykład lataja nisko i własnie nad łakami itp.
zauważcie ze te helikotprey które lataja, należa do ratownictwa medycznego(nie tylko te żólte wierzcie mi), szkól lotniczych-Dęblin itp.helikoptery rządowe,
Takze policja ma smigłowce które są jednoznacznie oznaczone i śłuża one czesto do kręcenia z góry kamera akcji antyterrorystów i przesyłanei informacji co sie dzieje i czy ktos gdzies uciekł.
oto link mozecie doczytać:
http://tech.wp.pl/kat,130034,title,Tak-lata-polska-policja,wid,14232319,wiadomosc.html?ticaid=1f013

ps. tam jest napisane ze dzięki tym helikpterom znalezli 8 upraw marihuany wiec jest jakas szansa ze cos znajda ale baaaardzo mała

egzekutor

out team
Weteran
Buchów
1
albo nie lataliscie helikoptwerem albo nie wiem ....

łatwiej wypatrzec igłe w stogu siana bo sie błyszczy

king61

Alko-Blanto-Sexo-holik
Weteran
Buchów
12
nie ma u nas milicji<piwofuck>

SensiSensi

Well-known member
Buchów
0
Bylem swiadkiem jak psiaczki lecialy helikopterem i szukaly czegos , podlatywali bardzo nisko na wysokosc 2-3 m w miejscach w terenach polnych przy lasach w miejscowkach nadajacych sie pod uprawe pomidorow. Dzis jak szukalem polany widzialem helikopter ,ktory latal w kolo i zchodzil nisko w nietypowych miejscach i nie ladawal a za moment lecial dalej , dosc dziwne zachowanie. Wiec apeluje to was uwazajcie na te szuje z powietrza bo bida moze byc , kamuflaz przede wszystkim !

Buldog

Member
Buchów
0
Widziałem takie siatki maskujące, co na dźwięk helikoptera się zasuwają nad uprawę, ale to tylko jak helikopter nisko leci :pl:. Na Allegro poszukajcie

A może lepiej rakiety ziemia powietrze?<lol>
Ręce opadają...

czarnybrat11

Active member
Buchów
0
ja widzialem kiedys jak lecial moze 10-15 metrow od ziemi ale 3 m to jeszcze nie;p ale oni lubia wszedzie zwalic kloca nawet z helikoptera;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół