• Od kilkunastu godzin nasze forum jest celem zmasowanego ataku DDoS, który powoduje zwiększone obciążenie serwera i może skutkować spowolnieniem działania strony, błędami podczas ładowania oraz okresowymi przerwami w dostępności serwisu.

Pracujemy nad wdrożeniem dodatkowych zabezpieczeń oraz ograniczeniem skutków ataku. W tym czasie niektóre funkcje forum mogą działać wolniej niż zwykle.

Prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość. O wszelkich istotnych zmianach będziemy informować na bieżąco.

Administracja Forum Haszysz.com

akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

MIMOSA EVO - zawsze w apteczce.

Wyszukiwarka Forumowa:

DeOEM

4.618
Weteran
Buchów
3,231
Odznaki
3
To jedna z najlepszych odmian jakie paliłem i uprawiałem. Wypaliłem jej i zwapowałem już bardzo dużo (dziesiątki sesji).

Breeder: Barney's Farm
Smak. Mało do tego przywiązuję wagę, moja jest gładka i dobrze smakuje w wapku.
Zapach. Rycynowo- owocowy.
Moc. Bardzo mocna. Najsilniejsze efekty są przez godzinę, a czuje się kilka godzin.
Działanie. Mimosa Evo szybko przenosi Cię do innej rzeczywistości. Działanie jest bardzo pobudzające, kreatywne, euforyczne, pozwala się skupić. Można palić w dzień, nie paliłbym przed snem. Nie powoduje słowotoku, nie odbiera kontroli nad czynami ani słowami, z pewnością jednak nie blokuje w sytuacjach socjalnych. Efekty na ciało są wyraźne i absolutnie pozytywne. Brak uczucia zmęczenia i senności. Bardzo mała gastrofaza, prawie nieistniejąca. Na imprezę też się sprawdzi, ale trochę szkoda.

Można powiedzieć, że to mój numer jeden, a mam już na końcie sporo wypróbowanych. Nie próbowałem od innych breederów i chętnie poznam recenzje tamtych odmian.

Buzz Astral

The Weed Ranger
Weteran
Buchów
3,955
Odznaki
11
Palenie jest rzeczywiście bardzo mocne :)
Co ciekawe - to pierwsza odmiana, która zapachem przypomina mi Tropicanna Cookies - bardzo specyficzny zapach.

W ostatnim projekcie zrobiłem cross'a Mimosy właśnie z Tropicanną - jakbyś chciał kulki to odezwij się na priv -
wyszło mi zdecydowanie za dużo ;p

W tym projekcie mam klona matki z poprzedniego - purpurowa, mocno zbita i oszroniona :)

MIMOSA.jpg

MiczBuhanen

Well-known member
Weteran
Buchów
9,297
Odznaki
7
Tez miałem ta odmianę i to były najbardziej oszronione i zbite topy jakie miałem do tej pory. Co do smaku i zapachu ciężko mi podać konkretne nuty ale na pewno czuć owoce.. Czasem przeważają cytrusy, czasem wyczuwam owoce leśne i coś co ciężko mi zidentyfikować. Bho z mimosy czuć za to wyraznie pomarańczą i mandarynką. Ogólnie bardzo smaczna odmiana i wyjątkowa pod tym wzgledem. Podczas grow zapach mało intensywny ale wyraźny i charakterystyczny.
Rośnie stosunkowo nie wysoka ale nawet dolne topy mega zbite i oszronione, no i pięknie się wybarwia na koniec. No i całkiem stabilna na 7 szt 5 było identyczne pozostałe dwie nie były już tak fioletowe i nieco inna budowę/strukturę topa. No i bardzo dobry stosunek topow do liści, trymowanie to była przyjemność. Moc ocenilbym na 7/10 może jakbym potrzymał dłużej byłoby lepiej. Polecam zdecydowanie jak ktoś szuka czegoś smakowego.

Psylocyce

Active member
Buchów
14
No autorze, narobiłeś mi smaka :D Coś mi się wydaje, że będzie trzeba sprawdzić, czy prawdę piszesz.

JIRO

Ganja Shibari
Weteran
Buchów
16
Odznaki
2
Ale smaka narobiłeś tą Mimosą

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
6,160
Odznaki
13
Kulki mam w lodówce, kolejny inn zaczynam za ok. miesiąc to je odpalę. Razem z Watermelon🍉
Ja polecam Glookies, żywicy ma opór, smak i zapach owocowo kwiatowy i zbite topy. Trym też bajka. Generalnie wszystkim pasowała, co słabsi mieli do niej respekt🤣

woddborsuk

Well-known member
Weteran
Buchów
1,892
Kulki mam w lodówce, kolejny inn zaczynam za ok. miesiąc to je odpalę. Razem z Watermelon🍉
Ja polecam Glookies, żywicy ma opór, smak i zapach owocowo kwiatowy i zbite topy. Trym też bajka. Generalnie wszystkim pasowała, co słabsi mieli do niej respekt🤣
glookies od barneja?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół