• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

MISTY from Nirvana

Wyszukiwarka Forumowa:
K

kimand

Guest
rozbrajasz mnie czlowieku!!!! :rendeer: daj adres to ci posle wiecej panocku!!!!
Masz pojecie co on mowi MIsty-moja pani?

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Świr z zakopanego gada ze swoim plantem, powodzenia

Protektus

Well-known member
Buchów
0
lubo, powiem ci że kiedyś mi sie obiło o uszy że jak sie gada do roślin to one lepiej rosną. Może on ta teorie wdrążył w życie :) Także życze powodzienia. Pozdro

hlor

Well-known member
Buchów
2
Ja wam powiem ze dobrze jest puszczac kwatkom muzyke i to dobrze na nie dziala wiec jesli ma sie swojego boxa w pokoju mozna zostawiac wlaczona muzyke (najlepiej taka, ktora mowi o duzej ilosci mocnego staffu ;) :thumright: )

[ Dodano: 2006-07-17, 21:44 ]
kimand napisał:
ten lubo to sam jest zakopany hehe
albo nawet zakopaly :cheers: :cheers: :thumright:

K

kimand

Guest
wlasnie to mialem na mysli
dodam ze kobitka dorasta pod swietlowkami(11*23 watt) na odrzywkach z holi(advanced hydroponics of holland)w dawkach mniejszych niz zalecane na hydro .yo

K

kimand

Guest
czy ktos moze jeszcze posiadal ta odmiane?jesli tak to prosze o wpisy. :pr:

gałgan

Banned
Buchów
1
też kiedyś z salvią rozmawiałem zawsze mówiłem jej dzieńdobry i dobranoc cześćjak się czujesz zagadałem do niej lubiałem z nia gadac bo szybciej rosła :D chodzi w tym przypadku o dwutlenek węgla czy cuś :scratch:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
fajne rosilnki mi sie podobaja

D

delete

Guest
Ale ładne, jedne z fajniejszych zdjęć kwiatów (troche przypominają oset xd). Nie dojzale troche, ale będzie palonko ; d

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół