• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

MJ z pokarmu dla ptakow...

Wyszukiwarka Forumowa:

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Witam
Jakieś 40 dni temu wykiełkowałem w celu nabycia praktyki w kiełkowaniu i treningów sionko z pokarmu dla ptaków.
Ma około 50 cm, i pokazała preflowery.
Jak myślicie, opłaca się ją trzymać aż pokaże topki?
Od 4-5 dni zaczęła "je**ć zielskiem" ale tylko jak się podejdzie tak na 30cm lub bliżej. Nie liczę na żadną moc, lecz chcę was zapytać o zdanie.
Jest na balkonie od początku swojego życia, podlewam kranówką...
Jeżeli zaczyna pachnąć, nie wygląda na faceta, to może smak dymu będzie podobny do normalnego palenia?

FOTO:

IMG082.jpg

IMG081.jpg

swiety666

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jeżeli chodz o nabieranie doświadczenia to spoko ,trzymaj ja do końca zobaczymy co z tego wyjdzie

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Ale te pręciki na zdjęciach obok odrostów to preflowery czyli kobieta tak?
Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić.

P

Phineash

Guest
O ciekawe , trzymaj trzymaj :p/ Ja bym trzymał , nawet dla samej cieakwosci , a jak nie to liscie spalisz , przeciez nic nie stracisz
</P>

dudens24

Well-known member
Buchów
0
pŁEC JESZCZE NIE ZNANA TO NIE PREFLOWERY TRZYMAJ JA SAM JAKIES 10LAT WSTECZ UPRAWIAŁEM NA BALKONIE PESTKI Z POKARMU PAMIETAM ZE SZCZYTY BYŁY DZIWNE CAŁKIEM INNE OD NORMALNYCH ODMIAN ALE ZAPACH BYŁ SPOKO I JAKIES 2-3%THC NAPEWNO,MÓWILISMY NA TAKIE PALENIE NATURKA:)

swiety666

Well-known member
Weteran
Buchów
0
O ciekawe , trzymaj trzymaj :p/ Ja bym trzymał , nawet dla samej cieakwosci , a jak nie to liscie spalisz , przeciez nic nie stracisz
</P>
liście słabo trzepia z normalnych odmian a do tego ochydnie smakują ... fuuu

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Walnąłem jej leciutkie LST i lekko poodginałem liście żeby światło doszło do odrostów, a rosną takie 3 ładne odrosty, za jakieś 5 dni powinny być już malutkie szczyciki z tych odrostów więc wstawię foty :)
PS: Skoro nie określiła płci to jest jeszcze na wegu, a za 5 dni będę miał gnojówkę z pokrzyw więc podleję ją "nawozem".

<joint>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół