MJ

Wyszukiwarka Forumowa:

TenGość1995

New member
Buchów
0
Witam. Co zrobić z sezonowkami które nie dojdą? Czytałem o nawozach na przyspieszenie kwitnienia ale nie wiem co robić

---------- Post Zaktualizowany 11:07 ---------- Data pierwszego postu 11:05 ----------

Czy kupię taki nawóz w zwykłym sklepie a jak tam to jaki?

BombelWsm

Well-known member
Buchów
0
Szukaj na google :p o przyspieszaczu to slyszalem tylko niedawno o WD40 :D polecam Adam Slodowy

Roberto86

Ha-Haa!
Buchów
0
Czytałem, że demonizowany na forum Ripen skraca dojrzewanie, ale negatywnie wpływa na smak... (wg niektórych pomimo flusha). Nigdy nie stosowałem, więc doczytaj. Wyjście może nie najlepsze ale jakieś... Pozdr!

Burmistrz

Well-known member
Buchów
0
Ojj wpływa na smak bo posiada spora ilość siarki, lepiej tego nie używać, skąd wiesz ze nie dojdą? dopiero początek lipca,
Tak poza tym co to za temat MJ ???? nikt nie wie o co chodzi.

TenGość1995

New member
Buchów
0
Sam nie wiem co to za odmiany ?

---------- Post Zaktualizowany 11:53 ---------- Data pierwszego postu 11:48 ----------

Jak dodać zdjęcia? Jestem tu nowy

Roberto86

Ha-Haa!
Buchów
0
Jak dodać zdjęcia? Jestem tu nowy

Twoje lenistwo poraża. Wchodzisz na forum - na samej górze masz "FAQ" - zbiór tematów dla nowych użytkowników, by nie zadawali po tysiąc razy tych samych pytań. Dlatego też napisano jak byk: "Przeczytaj zanim zaczniesz korzystać z forum". No ale łatwiej usiąść na dupie i czekać, aż ktoś odwali pracę za Ciebie, co? Niestety, ale przeczytać musisz to już sobie sam:

https://www.forum.haszysz.com/forumdisplay.php?245-FAQ-Przeczytaj-zanim-zaczniesz-korzysta%C4%87-z-forum
(Temat dodawania zdjęć masz na samym dole... powodzenia)

Pozdrawiam i mam nadzieję, że przyjmiesz krytykę na klatę bez płaczu! :thumright:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół