może pomyłka?

Wyszukiwarka Forumowa:

chmiel95

New member
Buchów
0
witam
dzisiaj zrealizowałem receptę na aurorę 20thc po przyjściu do domu ze zdziwieniem stwierdziłem że Opakowanie jest niepełne mniej niż połowa dodatku suchy Jak myślicie uznają reklamację?

chmiel95

New member
Buchów
0
Napisałem suchy w kontekście tego że jest wtedy lżejszy a w pudełku jest mniej niż połowa nie udało mi się zamieścić zdjęcia wrzuciłem na serwer

Ostatnią edycję dokonał moderator:

BZK

Konopny Świr!
Weteran
Buchów
5,762
Odznaki
12
A ważyłeś?.....

P. S nie wrzucamy tu zdjęć w taki sposób..

chmiel95

New member
Buchów
0
Nie mam wagi. Zaraz jadę do aptekiu u nich zważyć poza tym mniej więcej wiem Ile zajmuje objętościowo10 g.

chmiel95

New member
Buchów
0
Dziękuję za zainteresowanie.
Właśnie wracam z apteki pani zważyła- nikt się ze mnie nie śmiał- i jest 9,8 grama, a to dlatego, że wczoraj spróbowałem.
Trochę jestem zawiedziony działaniem (typowo na sen), a sativa z tego co wiem nie powinna tak działać.
Ostatnio paliłem jakieś 10 lat temu. Dwa lata temu używałem olejku thc podjęzykowo i w mojej ocenie olejek jest lepszy dłużej trzyma i samo działanie przyjemniejsze. Niestety u nas ceny tego jeszcze bardziej absu****ne niż mm.
Jako ciekawostkę napiszę, że mój brat kilka lat w Italii na receptę za buteleczkę olejku zapłacił 145€, a w tym roku ma już za darmo.

Chyba nie można edytować
chciałem jeszcze zapytać ekspertów jaki gatunek mm jest najlepszy na potencję? niestety po operacji mam z tym problem olejek działał jeśli chodzi o to wyśmienicie.

Janek10

Well-known member
Buchów
1,472
Odznaki
4
Na oko, to wiesz... nie raz jest bardziej żywiczny, nie raz mniej. Bardziej zbity, albo miotła. Jest parę czynników tak naprawdę 🤷🫡👊

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół