• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Możliwość hodowania w szafce

Wyszukiwarka Forumowa:

groose90

New member
Buchów
0
Witajcie, jestem nowy, chcę zasadzić Amnesie AK, już zamówiłem parę nasion, oraz doniczki, i nawóz. Teraz przechodze do sedna sprawy... Czy mogę hodować moje roślinki np. w szafie, szafce, bez żadnej wentylacji, tylko podlewać, oraz zainstalować tam lampy fluorestencyjne (świetlówki) dwie po 30W. Jaka ziemia jest dobra do uprawy roślin? Pozdrawiam, z góry dziękuję za odpowiedź.

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Bez wentylacji nie bierz sie nawet minimum 1 wyciagajacy i wlot pasywny moze byc inaczej mysle ze nie ma sensu :)

Wyobraz siebie w takiej szafce zamknietego ile bys wytrzymal bez powietrza ?:)

groose90

New member
Buchów
0
A co możecie powiedzieć o hodowaniu na dworze, teraz gdybym zasadził gdzieś w lesie czy na polu? czy może w doniczke, i postawić gdzieś? Dobry to jest pomysł czy nic?

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Ta za***isty pomysl, ludzie sie boja ze im planty nie dojda do pazdziernika a ty chcesz startowac.!!!!

W maju,chopie w maju

Yaca

Active member
Buchów
0
Przeglądnij forum jest tyle tematów związanych z pc boxem i jego budową, fotorelki naprawę za***iste co goście robią w takich warunkach.
Wtedy będziesz wiedział co wybrać dla siebie napewno.
To nic nie kosztuje oprócz czasu i chęci.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół