• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Możliwy zakaz wypisywania recept na medyczną marihuanę w formie teleporady

Wyszukiwarka Forumowa:

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
612
Odznaki
1
No tak tylko że trzeba znaleźć lekarza rodzinnego co taką receptę wypisze bo z moich obserwacji wynika, że większość ma zbyt konserwatywne poglądy co do leczenia konopiami i nadal uważają to za zły narkotyk.
Musisz sobie znaleźć lekarza z tej epoki :D ja ogólnie zmieniłem że starego dziada do którego jak chodziłem to już mi się nogi trzęsły bo nie miły strasznie i non stop mnie oceniał itp. W szpitalu młoda lekarka poleciła mi typa poszedłem zmieniłem lekarza i na pierwszej wizycie z uśmiechem na twarzy wypisał mi receptę teraz już mam 3 receptę i ogólnie mówił że interesuje go ten temat ale nie zna się na tym i będzie się mnie radził xD No i jak wypisał mi pierwszą receptę to po 2h zadzwonił do mnie z prywatnego i pytał czy wszystko ok i czy mi wydali lek :) powiem krótko, elegancki gość i oby więcej takich lekarzy.
Pozdro.

Jack Haze od SpectrumTerapeutics:

Dameczekk

Active member
Buchów
4
Musisz sobie znaleźć lekarza z tej epoki :D ja ogólnie zmieniłem że starego dziada do którego jak chodziłem to już mi się nogi trzęsły bo nie miły strasznie i non stop mnie oceniał itp. W szpitalu młoda lekarka poleciła mi typa poszedłem zmieniłem lekarza i na pierwszej wizycie z uśmiechem na twarzy wypisał mi receptę teraz już mam 3 receptę i ogólnie mówił że interesuje go ten temat ale nie zna się na tym i będzie się mnie radził xD No i jak wypisał mi pierwszą receptę to po 2h zadzwonił do mnie z prywatnego i pytał czy wszystko ok i czy mi wydali lek :) powiem krótko, elegancki gość i oby więcej takich lekarzy.
Pozdro.
O kurczę no to farcik 😅. Jestem też ciekawy jak to wygląda, gdy kontynuuje leczenie. Ciekawe jak zapatrują się na to lekarze rodzinni 🤔.

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
612
Odznaki
1
O kurczę no to farcik 😅. Jestem też ciekawy jak to wygląda, gdy kontynuuje leczenie. Ciekawe jak zapatrują się na to lekarze rodzinni 🤔.
No normalnie tylko znajdź se młodego bo starzy to wiadomo jakie podejście 🤣🖕 Jeszcze największego narkusa z ciebie zrobią w przychodni 🤣

LordKrzaczeK

Well-known member
Buchów
553
Młodzi lekarze to spierdzielają stąd zanim ich ktokolwiek pozna.

Avallach

Well-known member
Buchów
414
Młodzi lekarze to spierdzielają stąd zanim ich ktokolwiek pozna.
Z PL? Nie zgodzę się.

Edit: Teraz stawki w POZ to 200/250pln na godzinę, do tego można robić w NLP i teleporady. Rezydent ma 6k+ netto i tak samo może dorabiać w POZ. Anestezjolodzy dostają nawet kilkanascie tysiecy za weekendowy dyżur. Moja jak skonczyla studia to miala 180pln h + mieszkanie jej babka z poz proponowala za free naprzeciwko poztu, byle zeby przyszla do pracy. Pielegniarki dzisiaj zarabiaja tez juz spore pieniadze bo ich po prostu nie ma. PiS wydaje akredytację prywatnym uczelnią zeby naprodokowac lekarzy a co za tym idzie obnizyc stawki. Jak sie ktos postara to wyciaga 6 cyfrową sumę msc. I btw, w takim pozcie wyciaga sie wiecej niz w de na specjalizacji.

Juz skonczylem off topic. Pozdro

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół