- Buchów
- 509
Witam, zakładam temacik na temat modafinilu, stosowaliście? jak tam wasze opinie na ten temat? Dla nie wtajemniczonych prostymi słowami, jest to lek na ADHD. Jego działanie w użytku "reakracyjnym", jako smart drug:
- Zwiększone skupienie
- Zwiększona pewność siebie
- Większa motywacja i determinacja w działaniu
- Ułatwione sięganie po informacje w głowie
- Ułatwione chłonięcie informacji
- Lekkie pobudzenie
Stosowany głównie przez studentów do zakuwania i korposzczurów - brak znak fazy i stanów euforycznych.
Wad jest sporo, od pryszczy zapalnych, po bezesnność przy długich cugach i depresje po odstawieniu z powodu braku takich sukcesów jakie zapewniał modafinil, do tego oczywiście problemy z ciśnieniem jeżeli popijany jest kawą, energetykiem albo palone są ćmiki.
Dla mnie jest to nowe odkrycie, zastosowałem 3 tabletki, 1 tabletka = 1 dzień.
W pierwszy dzień nie czułem różnicy, w kolejny już tak. Najlepiej poszło dzisiaj, bo wczoraj pod wpływem dokładnie zaplanowałem sobie co dzisiaj zrobię. Ogólnie w te 2 dni odpracowałem 1.5 tyg zaległej roboty. Kuracja potrwa jeszcze dwa dni i eksperyment uznam za zakończony.
- Zwiększone skupienie
- Zwiększona pewność siebie
- Większa motywacja i determinacja w działaniu
- Ułatwione sięganie po informacje w głowie
- Ułatwione chłonięcie informacji
- Lekkie pobudzenie
Stosowany głównie przez studentów do zakuwania i korposzczurów - brak znak fazy i stanów euforycznych.
Wad jest sporo, od pryszczy zapalnych, po bezesnność przy długich cugach i depresje po odstawieniu z powodu braku takich sukcesów jakie zapewniał modafinil, do tego oczywiście problemy z ciśnieniem jeżeli popijany jest kawą, energetykiem albo palone są ćmiki.
Dla mnie jest to nowe odkrycie, zastosowałem 3 tabletki, 1 tabletka = 1 dzień.
W pierwszy dzień nie czułem różnicy, w kolejny już tak. Najlepiej poszło dzisiaj, bo wczoraj pod wpływem dokładnie zaplanowałem sobie co dzisiaj zrobię. Ogólnie w te 2 dni odpracowałem 1.5 tyg zaległej roboty. Kuracja potrwa jeszcze dwa dni i eksperyment uznam za zakończony.