• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

MOGE PALIĆ WSZĘDZIE

Wyszukiwarka Forumowa:

blobo

Active member
Buchów
0
Patrząc po innych tematach zauwarzyłem że kolesie jarają po kryjomu , natomiast ja mieszkam w malej miscinie na podlasiu i jest full miescówek w kturych morzna przypalić , nawet moge iść sobie po miećsie kolo pyciarzy i palić sobie zioło (nabić zióko do papierosa)
i wogule to w mojej małej mieścinie jest luz , menty nawet nie zczają że jesteś najarany , tylko pomyśla że pjany
[shadow=darkred:807ce7ab94]TOTALNY LUZ [/shadow:807ce7ab94][/b]

Z

Ziutek

Guest
Jeżeli pale blancika to moge wszedzie, nikt sie nie przyczepi, ale butla albo lufa to już inna sprawa. Blobo siądz sobie na ławeczce w parku i zajaraj z bonga grawitacyjnego, zobaczymy, czy nikt sie nie przypie!@#$%. :thumright:

Ziolo

Well-known member
Buchów
0
@blobo

zauwazyłem ze w swoich WSZYSTKICH wypowiedziach uzywasz, wytłuszczonych liter, nie rób, tego, sokoro inni tego tez nie robią

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
moze masz total luz ale kiedys cie nawiną w ten sposub i bedziesz miał max przypał

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
EEeeee z Blanten to ja też moge sobie chodzic po miescie

R

Rider

Guest
ja na miescie pale jointy tajniaki, z lufy tez ale obcykam wtedy na lewo i prawo, jaralem tajniaka z kolesiem przed samymi dzewiami do komisariatu gdzie wczesniej nas zawineli za zaklucanie ciszy nocnej w sobote... cala paczka szlug to tajniaki byly, szczeze mielismy farta i dlatego z radosci u uczenia chwili zajaralismy, szczescie nam wtedy dopisywalo ;]

EL_KoToZz

Member
Buchów
0
tak palcie wszedzie ale u nas jak sie idzie przez miasto to sie patrzą jak by ducha zobaczyli hehe obcykani w temacie :p

L

Lord_Dariusz

Guest
ja tam nawed na ulicy paliłem z fify w trakcie chodzenia
w różnych miejscowosciach
myslisz ze jak ktos zobaczy ze masz cos w ręku to odrazu za telefon i dzwonic
a policja sricja ma wieksze problemy niż patrzez co masz w ręku.

blobo walnij na priwa;]
bo sie jeszcze okaze ze sie na ulicy mijamy ;]

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Peace, obczyść temat ze zbędnych postów.

peace: Zrobione

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
blobo napisał:
Patrząc po innych tematach zauwarzyłem że kolesie jarają po kryjomu , natomiast ja mieszkam w malej miscinie na podlasiu i jest full miescówek w kturych morzna przypalić , nawet moge iść sobie po miećsie kolo pyciarzy i palić sobie zioło (nabić zióko do papierosa)
i wogóle to w mojej małej mieścinie jest luz , menty nawet nie zczają że jesteś najarany , tylko pomyśla że pjany
TOTALNY LUZ

ale z ciebie gangster o kurde dasz mi autograf?

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Hehehe ładnie mu pojechałeś heheheehheehe

MASTERIO

Well-known member
Buchów
0
Gangstermem pewnie nie jest ale pod wzgledem przypalu moim zdaniem ma spoko .

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ma za***anie ... Co to za przyjemność, gdy z psami się nie kłócisz?:D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół