akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

''moja dolina zielona bez mnie kona'' >outlawz out 2012 elo<

Wyszukiwarka Forumowa:

foofighter

Well-known member
Buchów
0
Dodam tylko, ze nie potrzebnie robisz za modela na tych fotkach, jeszcze ktos cie rozpozna.

G

Gość

Guest
...

Wczoraj byłem odwiedzic spota ;)
I zostałem bardzo miło zaskoczony ;)
Panny urosł i to bardzo, wiekszosc roslin juz kwinie ;)
Dostały jesc, po garsci dolomitu i przeszły małe ogledziny ;)
Wydaje mi sie, ze trzeba bedzie pryskac na plesn bo za
duzo ostatnio pada ... Po nizej zdjecia prezetujace spota ;)

18.07.

Air poty spisuja sie na medal . Rosliny rosna w nich jak szalone :)

Tak wyglada obecnie spot ;)

Kilka kwitnacych Pan ;)

Maluchy tez podrosły ;)

Panna Piczka ;) Nie moge sie doczkac widoku głownego topa ;)

Sensi star sie rozrosła zobaczym co pokarze ;)

I ktorys z indyjek ;)

Jak narazie wszystko wporzadku jest ;) Tylko zauwazyłem ze cos podgryza liscie pomimo oprysku . Trzeba bedzie go zrobic znow ;) Czas nagli a wiec do usłyszenia ;)

G

Gość

Guest
No bardzo ładnie podoba mi się duzo pracy tam włożyliscie oby z fartem do konca ;) lap bucha;P

ramboraf1

Well-known member
Buchów
0
niceeee gratuluje ladne i zdrowe ile czasu masz slonca na spocie

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
przechuj z ciebie:) profeske mozna porównac do russianfarmera, jestes w elicie! duzo pracy włożyłes a jestem ciekawy ile dałes za wszystkie pestki??? bo troche hajsu musiałes wyłożyc

G

Gość

Guest
Slonce maja przez cały dzien ;)

---------- Aktualizacja posta 21:11 ---------- Czas poprzedniego posta 20:47 ----------

przechuj z ciebie:) profeske mozna porównac do russianfarmera, jestes w elicie! duzo pracy włożyłes a jestem ciekawy ile dałes za wszystkie pestki??? bo troche hajsu musiałes wyłożyc

Do Rusiana i reszty elity to jeszcze długa droga ale tu nie o to chodzi by się
ścigać czy przeskakiwać ;) Każdy z Nas robi cos dla siebie z pasji i zamiłowania ;) Dobrze mieć coś swojego i nie truć się tym co teraz jest dostępne ... Jest to tez opcja by polepszyć sobie życie byle tylko mądrze i z fartem ;) Cieszy to ze z roku na rok jest się bogatszym w doświadczenia i dzięki forum można dużo się dowiedzieć i nauczyć ;) Co do pestek i inwestycji to jestem tego zdania ze trzeba coś włożyć by coś otrzymać ;) Zeszły rok był zadawalajacy wiec o ten się nie martwiłem ;) Dziękuje wszystkim za bychu i dobre słowo ;) PEACE ;)

grow4change

Well-known member
Buchów
0
bardzo ladne planty. ale czy dobrze widze na ziemii jablka ? skad one tam ? :freak2:
pozdro

G

Gość

Guest
...

Witam wszystkich po krótkiej nie obecności ;)
Wczoraj odwiedziłem spota, wszystko wygląda dobrze ;)
Nie które Panny maja podziurawione liscie ale mysle ze w niczym
im to nie zaszkodzi ;) Kwitnące krzaczki dostały oprysk miedzianem
i miejscówka została wypelona ;) Większość ma już ponad metr a nie które po półtora ;) Automaty bardzo sie rozrosły i poszły w góre ;) Na miejscu pachnie pięknie aż nie chce się wychodzić ;) Male automaciki powiększyły swoje liście a krzaki w air potach rosną jak szalone ;) Co tu dużo mówić zobaczcie sami ;)

25.07.

Widok całości ;)

url=https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-307582]
normal_20120724_012.jpg
[/url]

Tak kwitną automaty ;)

url=https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-307582]
normal_20120724_012.jpg
[/url]

Air poty ;)

Twinlight czyli top piczka ;)

I jego łodyga ;)

I maluchy ostatnia partia ;)

Następne odwiedziny w przyszłym tygodniu we wtorek ;)
Zobaczymy co to bedzie ;)

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest

pewnie nieźle cuchnie, przy podmuchu wiatru.

nie boisz się, że w trakcie flo jak zawieje to jakiś ćpun cię wychaczy?

pozdrawiam odyniec

G

Gość

Guest
...

Witam ;)
Pora na mały upik ;)
Po odwiedzinach jak zawsze uśmiech na twarzy ;)
Wszystko idzie w pięknym tempie ;)
Panny w air potach i nie które troche odczuły gorączke ale padało
wiec jest wporzadku ;) Moge powiedziec ze 90% zaczeło kwitnac ;)
Kilka sie nie okreslilo wiec sie poczeka ;) Automaty piknie napuchły ;)
Trichomy sa narazie przezroczyste i mleczne ;) Probka była i kopia wysmienicie ;) Poczekam na bursztyny :) Za dwa góra 3 tygodnie nie ktore kosa ;) . Ponizej fotki ogolne , topow, automatów i duzych Pan ;) Miłego ogladania i do usłyszenia ;)

Royal AK

Panna piczka ;)

farmerxxx

Well-known member
Buchów
0
Pięknie się to prezentuje, niczym las tropikalny. Swój temat jest najlepszy wiemy co palimy, a tego powinno ci nie zabraknąć. Powodzenia i z fartem do:harvest:

cico

Well-known member
Buchów
0
Niezły tłok tam masz, ponaginaj co możesz, żeby jak najwięcej słońca zyskać ( ten royal ak jak by był przysłonięty trochę ) , na plonie oczywiście się odbije :) A po za tym ładnie jedziesz, trochę masz z tym roboty :D pozdro

G

Gość

Guest
...

Mały upik ;)
Witam wszystkich wczoraj odwiedziłem Panny i widok ucieszył
a za równo trochę zasmucił ;) Panny rozrosły sie ogromnie ale i nie które, które pryskałem na pleśń nie zostały przez nią oszczędzone wiec poszły pod kose bo lepiej mieć mniej niż nic ;) Wczoraj dostały oprysk na szara plesn Bayern ponoć na to jest odpowiedni ale na zapas kupiłem dziś Topsin M500 SC bo miedzian nie za bardzo sobie poradził ;) Pod kose poszły 3 afy Mazar x ES (gratisy) moim zdaniem nie udany cross ;) Disel , Pandora i Auto Herer ;)
Troszke tego jest zobaczymy jak przeschnie ;) Co do mixu ziemi spisał sie na medal ;) Łodygi twarde, zdrewniałe i korzeń pięknie rozrośnięty ;)
Niestety fotek mam zaledwie pare i to słabej jakości bo było już ciemno i robiłem je w pospiechu ;) Następnym razem wam to wynagrodzę ;)
Pokój ;)

13.08.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół