nasiona marihuany

Moja Early Misty

Wyszukiwarka Forumowa:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
jeśli to parapet to super, jeśli box to średnio.

S

serber

Guest
No wiec roslinke trzymam w domu bo balem sie ja wystawiac na te DZICZ na dworku :D, za bardzo bym sie o nia martwił :queen:

Hmm szczerze powiedziawszy, sam nie wiem ile ja dokladnie mam, ale teraz jesli dobrze pamietam to juz bedzie z 3 tygodnie, naprawde nie jestem pewien od kiedy ja mam:).

USM2006

Well-known member
Buchów
0
Siemka..ja tez mam EM ale na polq.... ponizej zdjecie jak moja miała 34 dni..... a drugie zdjecie robione ostatnio...

[ Dodano: 2006-07-08, 17:14 ]
a tu ... zdjecie robione wczoraj..... jak myslicie... dojdzie mi na polowe wrzesnia .... poczatek pazdziernika...???

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Niejest za duza jak na 34 dni życia, a z dojsciem to sie niewypowiadam bo sam niewiem ...

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
jakies cos szczyciki sie juz pojawily hehe zarzuc cos nowego wkrotce:) elo :thumright:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
serber, uzywaz jakis lamp ??

Cambridge

Well-known member
Buchów
0
Powiem że cienkie te twoje rośliny, zdrowe są ale nie sa jakies super mega bajer. Widziałem dużo ładniejsze w real. Jeżeli to twoja 1 uprawa to gratuluje odwagi, każda nastepna roślina bedzie napewno lepsza :p. Ja tan twoim miejscu już bym zaczoł HPSa na zime kupować :p

USM2006

Well-known member
Buchów
0
No tak to moja pierwsza uprawa..... bylem dzis na miejscowce i zaczyanaja kwiaty pouszczac...;) jak bede mial zdjecia to wrzuce.... dzieki tej pogodzie przy***alo im niezle... i rosna pieknie:D .... ;)

D

delete

Guest
Ładna na tych fotkach... W wiaderku ; d Jakos ładnie i dużo boków wypuszcza... : ] Z kąd masz naisonka? Orginalne f1?
BTW Jak oni robią że to F1 jest? Słyszałem ze Ciągle klonują te pierwowzory i klona zapładniają klonem, ale np. Lowrydera nie da razy zklonować ; O Ktoś coś wie jak te szatany to robią?

USM2006

Well-known member
Buchów
0
Zyje to ktos...??? jak idzie hodowla EM ?? piszcie cos... moje juz tydzien temu zaczely kwitnac... tzn. pojawioly sie pierwsze paczki..;) maja juz prawie 2 m .... jak innym idze???

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół