• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Moja mała Mary jane

Wyszukiwarka Forumowa:

HaszyszowyBóg

Active member
Buchów
0
Witam to moja roslinka dostałem nasiono na marszu wolnych konopi :)) wypuszcza już tetriohydy , jak ją oceniacie ?

Sory za jakość... nie mam teraz aparatu niedługo wrzuce nowe lepsze .

HaszyszowyBóg

Active member
Buchów
0
Tetriohydy to brązowe włoski , przynajmniej tak mi napisano na forum wcześniej :D

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Trychomy ! a nie ohydy. Są raczej ładne niż ohydne. To takie małe grzybki na kwiatach i na liściach wokół kwiatów. Aje je zobaczyć potrzebna jest lupa 30x lub więcej.

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie prawda, widac je golym okiem - zeby dokladnie sie im przyjrzec potrzebna jest lupa, ale tak na prawde da sie ocenic kolor i bez lupy

paprotka

Well-known member
Buchów
0
nie prawda, widac je golym okiem - zeby dokladnie sie im przyjrzec potrzebna jest lupa, ale tak na prawde da sie ocenic kolor i bez lupy

to za***iście bo ja z lupy x40 ledwo co widzę i muszę kupić lepszą...
może mówisz o włoskach?...

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Tak, 30x to takie minimum. Posiadam i 30x i 80x. Te 80x daje dopiero dobry obraz ... ale 30x też może być.

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie mowie o wloskach. lupa to dobra sprawa, jednak przy dobrym oswietleniu (czyli w boxie ;)) trichomy mienia sie pieknie na brazowo. osobiscie patrze przez lupe, ale da sie ocenic 'mniej-wiecej' golym okiem.

E

Eszterebeszte

Guest
Trychomy ! a nie ohydy. Są raczej ładne niż ohydne. To takie małe grzybki na kwiatach i na liściach wokół kwiatów. Aje je zobaczyć potrzebna jest lupa 30x lub więcej.

naucz sie czytac chodzi mu o wloski[kwiat] nie zywice[trichomy].

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół