• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

moja nietypowa Jamaica auto do oceny

Wyszukiwarka Forumowa:

karaska

Well-known member
Buchów
0
Siema.
Pokazuje wam moją nietypową Jamaicę auto.
Nietypowa bo ma już 4 miesiące :D
W kwietniu jak miała 2 dni popaliłem ją na***any biohumusem bo mi się pomyliły butelki. Przez to nie rosła przez cały miesiąc.
Później na spocie jakiś zwierz ją stopingował.
Od jakiegoś czasu kwitnie. Na zdjęciu jest setka piersiówka żeby zobaczyć jaki to mikrus.
Ile ją jeszcze trzymać i ile z niej będzie - obstawiajce. Kto trafi najbliżej dostanie bucha :D

Dałem jej dzisiaj 1g Planton K i trochę florovitu oraz nasypałem sporo dolomitu bo te żółte liście wyglądają dołująco.

Ostatnia edycja:

SensiSensi

Well-known member
Buchów
0
Na dobrym farcie 10g , wymeczysz. Zycze jak najwiecej z fartem ziomek :spalony:

Placebo

Well-known member
Buchów
0
jak można popalić roślinke biohumusem ;o ? cała butelke na nią wylałeś czy co :D ?

G

Gość

Guest
jak można popalić roślinke biohumusem ;o ? cała butelke na nią wylałeś czy co :D ?

nawet jak wyleje 4 to i tak nic jej sie nie stanie bo jest BIO
bodajże z odchodów dżdżownic czy cos takiego:D

Podjarany

Well-known member
Buchów
0
hehe najlepiej jakby bylo 40 g tak jak pisza w seed bankach<lol> ale na realia to bym postawil z 9 g<coolpalacz> powodzenia i jak najmniej wypadkow juz <shiza>

Koem

Well-known member
Buchów
0
nawet jak wyleje 4 to i tak nic jej sie nie stanie bo jest BIO
bodajże z odchodów dżdżownic czy cos takiego:D

Co Ty pie****isz :crazy:
Wylej chociażby 1 butelkę na 2 dniową roślinkę i zobaczymy czy nic jej sięnie stanie <lol2>

dany1

Well-known member
Buchów
0
Jak z tego będzie 9-10 g tak jak piszecie to z moich LR będzie po 20 z każdego co nie wydaje mi się realne ;P.

Ja bym liczył na piątkę z fartem.

Ile trzymać... Masz mikroskop to sprawdzaj, jak nie to bym po prostu poczekał z tydzień, dwa i zobaczył co się będzie działo.
Możesz też zapodać lepsze foty w makro ;P.

Placebo

Well-known member
Buchów
0
No KoneserHemp ja wiem że jest nieszkodliwy i dlatego się pytam chociaż z tymi 4 to chyba przesadziłeś xD Gruszki tez są bio ale jak zjesz ich za dużo to brzuch boli albo coś .. xd

karaska

Well-known member
Buchów
0
Bardzo prosto - weź podlej biohumusem nasionko z kiełkiem to może 1 na 10 przeżyje.

Co do Jamajki - pokazuje foto jak wyglądała 29 czerwca czyli 17 dni wcześniej (palec zasłonięty):

G

Gość

Guest
Co Ty pie****isz :crazy:
Wylej chociażby 1 butelkę na 2 dniową roślinkę i zobaczymy czy nic jej sięnie stanie <lol2>

ostatnio wylałem 4 litry biohumusa na 2 tygodniowe krzaki i stalo sie to ze zaczely mi kwitnac...
może to przypadek ale 4 wylałem;D
i 200 g pewnego srodka na wspomaganie kwitnienia....
tak wiec pie***le albo mowie prawde

zreszta nie jeden leje biohumusa od pestki i nic sie nie staje.

Koem

Well-known member
Buchów
0
To ja skolei jak nalałem 1 nakrętkę nierozcieńczonego biohumusa pod 2 tygodniowego krzaka to zauważyłem objawy przenawożenia, ehh świat jest dziwny :D

Placebo

Well-known member
Buchów
0
jak ja sadziłem ostatni rzut pestek to nie miałem wody tylko tą rozcieńczoną z biohumusem i chociaż serio się bałem to zaryzykowałem i jakoś wyrosły normalnie :d

G

Gość

Guest
Kurde, jakbys wpuscil garsc dzdzownic do ziemi w ktorej sadzisz na jakis czas i by ci tam nakupcialo to by ci przeciez nie spalilo rosliny.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół