• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Moja Roślina nie pachnie!!!

Wyszukiwarka Forumowa:

Kamczak

New member
Buchów
0
Siema mam no name'a i już zaczął kwitnąć ( wszędzie wychodzą kępy preflowerów) ale martwię się bo plant w ogóle nie pachnie jak ganja. co o tym sądzicie miał ktoś takiego planta nie pachnącego

ZakonMarii

Member
Buchów
0
Siema mam no name'a i już zaczął kwitnąć ( wszędzie wychodzą kępy preflowerów) ale martwię się bo plant w ogóle nie pachnie jak ganja. co o tym sądzicie miał ktoś takiego planta nie pachnącego

Moze tego nie czujesz bo czesto przebywasz w tym pokoju.

Z

z\G/esio

Guest
Mój no name też słabo pachnie, ale nie przejmuje się tym.

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Też 2 razy uprawiałem no name z pakietu 2 roślinki kwitły niesamowicie i szybko ,ale zapach był prawie wogóle niewyczówalny dopiero w pużnej fazie kwitnienia coś zaczeło być czuć ,a po scince to juz wogóle zapach był wy***any.Jeśli martwisz sie czy moc bedzie też słaba jak zapach to niemasz czym :)

kaczmar25

Well-known member
Buchów
6
Wlasnie tez mam NN i nie pachnie ale zerwalem malego topka na lufke i dym ***ie ostro:smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół