• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

moja roślinka

Wyszukiwarka Forumowa:

aliG

Active member
Buchów
0
a czego ma nie być? nagnij ją tylko delikatnie to więcej zbierzesz:spalony: wygląda na zdrową:freak:

P

Phineash

Guest
Wlasnie. Calkiem ładna , ja bym ja naginał , tak jak pisze kolega nizej ;P.

kolor lisci OK na moje oko , nie pogryziona , dosc krzaczasta jak na stojaca w pionie ^^.

zalezy tez ile ma dni :> :jaraczz:

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
7
... Skad wiecie ze cos z niej bedzie? ch*j wie jaka to odmiana, ch*j wie czy to zenska wogole, i jak na ten czas jest bardzo mala , neiwiadomo wogole czy dojdzie :pl:

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
widze swietna odmiana ak 47 reg fem. ... nie da sie po zdjeci ocenic co to za odmiana :D ale wyglada ladnie i jezeli czytasz forum to bedze z niej co nieco :D z fartem.

gosciu czy ty wiesz co ty piszesz?xD piszesz "ak 47 reg fem", tym zdaniem rozpie****asz system

haszysz.ole

New member
Buchów
0
ona ma 2 miesiące :) pokażcie zdj jakieś jak ją naginać bo to moja pierwsza roślinka i jestem zielony w tych tematach

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
na ten temat juz poszukaj na forum gwarantuje ze znajdziesz odpowiedni temat gdzie masz wszystko bardzo jasno opisane

aliG

Active member
Buchów
0
... Skad wiecie ze cos z niej bedzie? ch*j wie jaka to odmiana, ch*j wie czy to zenska wogole, i jak na ten czas jest bardzo mala , neiwiadomo wogole czy dojdzie :pl:

człowieku przestań tak spinać poślady<joint> będzie będzie, równie dobrze może sobie ją nawet teraz ją z ciąć i nagotować makumby:spalony: nie bądź takim pesymistom trzeba się wyluzować:bounce:

NewHope

Well-known member
Buchów
0
Mysle ze jak by to byl facet to juz dawno by sie okreslil. Wiec jest duza szansa ze to babka i cos moze byc. Pozdro <peace>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół