• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

moje 7 corek

Wyszukiwarka Forumowa:

newWorld

New member
Buchów
0
Witam .Jestem juz bardzo doswiadczonym palaczem ....jednak glupkiem od dawna rownierz .placilem takie sumy za cos za co niepowinno Sie placid .czekam na komenty I opinie ..dziewczynki to 5 sweet skunk 3 generacji I ....red hair skunk from sensi ...dobre to ? Klepie ?? Mana 4 tygodnie od 9 dni wszystko na 12/12 sweet skunk to af ale w jednym szalonym boxe

vietorius

Well-known member
Buchów
0
jezeli chodzi o skunka to super !
mowisz ze wszystko masz w boxie?
na razie na minimum miesiac mozesz je na out wyj***c a pozniej do boxa!
masz ciekawe odmiany!
looknij na moj link tam jest skunk ak jest super ale dopiero ma ponad 1.5 miecha
pozdrawiam:yeahh:

newWorld

New member
Buchów
0
Witam .Jestem juz bardzo doswiadczonym palaczem ....jednak glupkiem od dawna rownierz .placilem takie sumy za cos za co niepowinno Sie placid .czekam na komenty I opinie ..dziewczynki to 5 sweet skunk 3 generacji I ....red hair skunk from sensi ...dobre to ? Klepie ?? Mana 4 tygodnie od 9 dni wszystko na 12/12 sweet skunk to af ale w jednym szalonym boxe

Hej .Dodalem kurde jego w Morse zdjec ale Nie wiem gdzie poszly ...troche pomerdane te zasady tu....ale coz bezpieczenstwa nigdy za malo ...Moze w koncu dojde do linkow .Rosliniki maja 25 dni I sa na 12/12 od 8 dni .Automaty juz pokazaly plec piec corek .redhair ze wzgledu ze wielkolud capiacy Salem dwa ...I tak za duzo na ten box ....out odpada ...jestem w innym klimacie jak europejczycy ....I Nie cieplym :spalony::spalony::spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół