nasiona marihuany

Moje AK 47

Wyszukiwarka Forumowa:

reptorian

Active member
Buchów
0
Siemanko, mam wam dzisiaj do pokazania moje AK, których wieku dokładnie nie znam xD, ale prosiłbym o jakąś ocenkę, to mój pierwszy outdoor, ale wydaje mi się, że całkiem nieźle idzie. Tak w skrócie, mam dwie lokacje, na jednej rosną dwa AK, a na drugiej AK i Blackberry. Roślinki z pierwszej miejscówki są troszkę mniejsze
PS. przepraszam za jakość, ale mam kiepski telefon, następnym razem wrzucę lepsze.

I. Pierwsza lokacja

II. Druga lokacja

Jak myślicie? Chyba wszystko ok, ale mogłyby wszystkie rosnąć jak ta jedna z drugiego miejsca.

A tu taki mały blackberry bonus:

Squido

Well-known member
Buchów
0
Lejesz im jakieś nawozy? Jak tak to co ile dni podlewasz? Na razie planty wyglądają na zdrowe i silne. Z fartem do końca :)

reptorian

Active member
Buchów
0
lałem do tej pory florovit do roślin zielonych w dawkach mniejszych niż zalecane np. 8ml zamiast 10ml na litr wody. Teraz przerzuciłem się na pełną dawkę biohumusa do roślin kwitnących. No, efekt jest całkiem niezły, zobaczymy co będzie dalej :).

G

Gość

Guest
Biohumus na FLO ?:pl: Na kwitnienie PLANTON K kup, biohumus forte/extra jest tylko na veg. NA FLO gówno on daje :zjarany:

reptorian

Active member
Buchów
0
mhm, nie wiedziałem, planton K dostanę pewnie na 100% w jakimś większym ogrodniczym nie?

dany1

Well-known member
Buchów
0
W każdym ogrodniczym za śmieszne pieniądze ;P.

Małe trochę te planty, moje LR'y są sporo większe. Ale to pewnie wina małej ilości nawozów i słońca.

narkoman15

Well-known member
Buchów
0
Spróbuj dodawać bardziej przejrzyste posty, czyli np pisz nad zdjęciami co to za odmiana, mógłbyś też napisać na next UPie ile mają dni (możesz to obliczyć)
Ja planton K kupiłem w ogrodniczym za 7.50zł, skończ z biohumusem, lej im teraz planton K zobaczysz jak topy zaczną puchnąć. Też mam ak47 wiec jestem ciekaw co z tego będzie, lecisz do końca bez przypału i zapraszam do mnie <coolpalacz>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół