akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

moje drzewko

Wyszukiwarka Forumowa:

Mgmt

Member
Buchów
0
witam,

to jest mój krzaczek

posadziłem go w połowie kwietnia, teraz wygląda tek nie wiem co to za odmiana
po prostu nasionko z worka:bounce: ale dobrego:)

rośnie sobie na balkonie, na parapecie, jak było zimno oczywiście wedrowala do domu
podlewałem ja na poczatku tylko woda, ale poczytalem forum i teraz od ok miesiaca podlewam biohumusem

https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/62339/SAM_1261.JPG
https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/62339/SAM_1260.JPG

ale niepokoi mnie że jest taka mała, i czy na Wasze sprawne oko coś z tego jeszcze będzie?

proszę o info

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
cos z twgo bedzie - ale parapet/balkon nie jest najlepszym rozwiazaniem. wywal na dwor, wstaw do boxa...

Mgmt

Member
Buchów
0
wywal na dwor, wstaw do boxa...[/QUOTE]
nie mam boxa nie może sobie stać na balkonie? to prawie jak na dworze
słonca, ma sporo bo balkon mam od zachodnie strony więc od 12 do wieczora ma słoneczko
a kiedy mozna sie spodziewać ze zacznie cos kwitnac?

Ostatnia edycja:

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie wiadomo co za pestka wiec nikt ci nie powie kiedy, ile i co to bedzie. czekaj...

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
mała donica a ziemi tez bardzo skromnie wsypane widac braki bardzo mozliwe ze złe ph. proponuje ci abys ja przesadziłdo wiekszej dobrze jak by to było ok 30l ziemie daj o ph 6,5 przesadz ja i przelej woda o odpowiednim ph po tyg powiina ruszyc do przodu
albo wywaj jak na out to bedzie w koncu miała swiatło, a jak balkon od zachodniej to lipa straszna lepiej od połódniowej i słonca do 17 miec:zjarany:
ale najlepiej jak po tej operacji naciałbys klonów i wywalił je na out do przygotowanych wczesniej dołków
szkoda ze nie wiesz co to za odmiana jak to czysto komercyjne palonko to b mozliwe ze krotko kwitnie ale ze w pełni dojdzie ko kij wie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół